Τι συμβαίνει με τη «Νέα Τούμπα» και γιατί το όνειρο γίνεται εφιάλτης

nea-toumpa

Δεν ασχολούμαι μόνο με μεταγραφές. Ή με συμβόλαια. Ή με παρασκήνιο. Ασχολούμαι με οτιδήποτε αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ελληνικό ποδόσφαιρο είναι και τα γήπεδα. Ο Ολυμπιακός έχει το «Καραϊσκάκης», η ΑΕΚ θα μπει του χρόνου στην «Αγιά Σοφιά», ο Παναθηναϊκός περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Βοτανικό. Και ο ΠΑΟΚ; Ο ΠΑΟΚ έχει κολλήσει. Εκεί που η υπόθεσή του φαινόταν προχωρημένη (μέχρι και το Καυταντζόγλειο θα έφτιαχνε για να παίζει όσο θα φτιαχνόταν η Νέα Τούμπα) πλέον η φάση έχει κολλήσει.

Πού; Κάποιοι θα το πουν γραφειοκρατία. Ας το πούμε κι εμείς έτσι. Την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τον διαγωνισμό για την εταιρεία που θα αναλάβει το project και το masterplan η υπόθεση από την Κυβέρνηση κολλάει. Τι κολλάει; Το προεδρικό διάταγμα το οποίο ήταν να βγει στο τέλος του 2021. Μπήκαμε 2022 κι ακόμα τίποτα.

Αυτό πάει πίσω όλο το masterplan με αποτέλεσμα να χάνονται εκτός από μέρες, εβδομάδες, μήνες και λεφτά. Και όπως έγραψα δεν ειναι μόνο η Νέα Τούμπα αλλά και το Καυταντζόγλειο που πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ. Από εκεί που έδειχναν όλα λυμένα η υπόθεση «Νέα Τούμπα» έχει κολλήσει για τα καλά. Και κάποιοι ήδη το παρομοιάζουν με το μετρό της Θεσσαλονίκης…

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*