Θεοδώρα Τζάκρη για Παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας: “Τελικά οι μελέτες ήταν ώριμες, αλλά ο Υπουργός ανώριμος”.

tzakri theodora2

– Η Κυβέρνηση εμπαίζει τους πολίτες της Πέλλας. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης δεσμευόταν προσωπικά για την υλοποίηση του έργου. Τώρα, 2 μήνες μετά, λένε ψέματα πως οι μελέτες είναι, τάχα, ανώριμες.

– Ο Υπουργός Μεταφορών & Υποδομών, κ. Καραμανλής, ξεπερνώντας σε διγλωσσία ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό, στο μεν πρώτο σκέλος της απάντησής του χαρακτήρισε το έργο ανώριμο μελετητικά, ενώ στο δεύτερο σκέλος της απάντησής του προς τη βουλευτή αναγκάστηκε να παραδεχτεί πώς, ναι μεν υπάρχουν ώριμες μελέτες, αλλά άλλο η αναγγελία των έργων και άλλο η χρηματοδότησή τους.

-Δεν ήταν η πρώτη φορά και δεν θα είναι η τελευταία, που η ιδιωτική κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αποδεικνύεται ότι εμπαίζει τον ελληνικό λαό. Όταν είπαν ψέματα στην ΔΕΘ για το έργο των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας, δεν είχαν υπολογίσει ότι στην Πέλλα υπάρχει βουλευτής που έχει θέσει σκοπό της ζωής την υπεράσπιση των συμφερόντων της Πέλλας.

Ενώπιον του Κοινοβουλίου κατέρρευσε το παρασκήνιο και από σήμερα ξεκινώ ανένδοτο αγώνα για την άμεση έναρξη της κατασκευής του έργου των Παρακάμψεων. Απευθύνω προσκλητήριο πανστρατιάς σε όλους τους φορείς και τους πολίτες της Πέλλας για να ανατραπεί ο τραγικός σχεδιασμός σε βάρος του ακριτικού μας νομού.

Ας το καταλάβουν επιτέλους.

Τέλος τα ψέματα. Πρώτα η Πέλλα».

Θεοδώρα Τζάκρη για Παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας: "Τελικά οι μελέτες ήταν ώριμες, αλλά ο Υπουργός ανώριμος".- Η Κυβέρνηση εμπαίζει τους πολίτες της Πέλλας. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης δεσμευόταν προσωπικά για την υλοποίηση του έργου. Τώρα, 2 μήνες μετά, λένε ψέματα πως οι μελέτες είναι, τάχα, ανώριμες.- Ο Υπουργός Μεταφορών & Υποδομών, κ. Καραμανλής, ξεπερνώντας σε διγλωσσία ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό, στο μεν πρώτο σκέλος της απάντησής του χαρακτήρισε το έργο ανώριμο μελετητικά, ενώ στο δεύτερο σκέλος της απάντησής του προς τη βουλευτή αναγκάστηκε να παραδεχτεί πώς, ναι μεν υπάρχουν ώριμες μελέτες, αλλά άλλο η αναγγελία των έργων και άλλο η χρηματοδότησή τους. -Δεν ήταν η πρώτη φορά και δεν θα είναι η τελευταία, που η ιδιωτική κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αποδεικνύεται ότι εμπαίζει τον ελληνικό λαό. Όταν είπαν ψέματα στην ΔΕΘ για το έργο των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας, δεν είχαν υπολογίσει ότι στην Πέλλα υπάρχει βουλευτής που έχει θέσει σκοπό της ζωής την υπεράσπιση των συμφερόντων της Πέλλας. Ενώπιον του Κοινοβουλίου κατέρρευσε το παρασκήνιο και από σήμερα ξεκινώ ανένδοτο αγώνα για την άμεση έναρξη της κατασκευής του έργου των Παρακάμψεων. Απευθύνω προσκλητήριο πανστρατιάς σε όλους τους φορείς και τους πολίτες της Πέλλας για να ανατραπεί ο τραγικός σχεδιασμός σε βάρος του ακριτικού μας νομού. Ας το καταλάβουν επιτέλους. Τέλος τα ψέματα. Πρώτα η Πέλλα».

Posted by Θεοδώρα ΤΖάκρη on Saturday, September 28, 2019

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*