Τέμπη: Συγκινεί συγγενής του μηχανοδηγού «Λίγοι άνθρωποι έχουν δει τον Νίκο με σκυμμένο κεφάλι»

Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μίλησε ο κουμπάρος του 28χρονου μηχανοδηγού Νίκου Ναλμπάντη που έχασε τη ζωή στην τραγωδία στα Τέμπη.

Ο κουμοπάρος του αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του άτυχου άνδρα ενώ μίλησε και για τον πατέρα του που βρίσκεται σε φυλακή της Τουρκίας και περιμένει άδεια για να κηδέψει τον γιο του.

«Η μητέρα του είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά, ο πατέρας του που μιλήσαμε είναι και χάλια, περιμένει τι θα γίνει, το αν θα έρθει, αν θα του επιτρέψουμε να έρθει, αν θα του δώσουν μία άδεια για να μπορέσει να έρθει να κηδέψει το παιδί του όπως πρέπει. Έγινε γνωστό από τα Μ.Μ.Ε και από τους βουλευτές της περιοχής μας, της Φλώρινας και της Πέλλας στο υπουργείο Εξωτερικών και έχουμε μία ενημέρωση ότι όλα έχουν γίνει και περιμένουμε την απάντηση», είπε αρχικά.

«Το είδε στις ειδήσεις, ήξερε πως ο Νίκος ήταν σε αυτό το τρένο και από τότε, δεν ξέρω πότε μίλησε τελευταία, λογικά όταν ήταν στην Αθήνα μίλησαν τελευταία φορά. Πριν ξεκινήσει δηλαδή. Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, χαρούμενο, που ήθελε τους φίλους του πάντα, να τους βολέψει σε δουλειές ήταν ένα παιδί που δεν φοβόταν για τίποτα. Ήταν με μία κοπέλα εδώ και κάποια χρόνια, όλα πήγαιναν πολύ καλά και είχαν πρόγραμμα να παντρευτούν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο. Λίγοι άνθρωποί έχουν δει τον Νίκο με σκυμμένο κεφάλι και χωρίς να χαμογελάει».

Ο κουμπάρος του αναφέρει πως οι ζωές χάθηκαν και τα σπίτια έκλεισαν, ενώ κάποια σπίτια έκλεισαν πριν καν ανοίξουν.
«Όλα νέα παιδιά. Από εκεί και πέρα, τις ευθύνες, δικαιοσύνη έχουμε, να πληρώσουν όλοι, αυτοί που φταίνε φυσικά. Και μιλάω για αποζημιώσεις και τέτοια, μιλάω ότι πρέπει να πληρώσουν».

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*