Τέμπη: Ολοκληρώνονται οι έρευνες με τον «τεμαχισμό» του τρίτου βαγονιού – 57 οι νεκροί, 56 οι αγνοούμενοι

Έχουν περάσει περισσότερες από 40 ώρες αλλά τα βλέμματα πολλών παραμένουν στο σημείο που έλαβε χώρα το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα με τις δύο αμαξοστοιχίες στα Τέμπη.

Έσβησαν οι ελπίδες
Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες των διασωστών, με τις ελπίδες για επιζώντες να έχουν σβήσει, και πλέον επιχειρούν προκειμένου να εντοπίσουν τους αγνοούμενους κάτω από τα συντρίμμια.

Ολοκληρώνονται οι έρευνες
Με το πρώτο φως της ημέρας, τα σωστικά συνεργεία θα συνεχίζουν τις επιχειρήσεις τους στον τόπο της τραγωδίας. Σήμερα, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι έρευνες με τον «τεμαχισμό» και την απομάκρυνση του τρίτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας, το οποίο θα ερευνηθεί για ίχνη ανθρώπινων ιστών.

57 οι νεκροί – 56 αγνοούμενοι
Μέχρι στιγμής, 57 είναι οι επίσημα καταγεγραμμένοι νεκροί από την τραγωδία, ωστόσο ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί. Παράλληλα, για πρώτη φορά η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε ότι έχουν δηλωθεί 56 αγνοούμενοι. Από τους 57 νεκρούς, έχουν ταυτοποιηθεί οι 24 μέσω DNA, 10 μπόρεσαν να αναγνωριστούν οπτικά, ενώ 23 είναι απανθρακωμένοι και αναμένονται τα αποτελέσματα του DNA. Οι 56 αγνοούμενοι, αναζητούνται από τους δικούς τους μέσω όλων των επίσημων Αρχών αλλά και των social media, με την παράκληση όποιος να γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*