Τάκης Χριστοφορίδης: Ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στην Σκύδρα υποψήφιος με την Κατερίνα Ιγνατιάδου

Τον Τάκη Χριστοφορίδη έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στην Σκύδρα ανακοίνωσε ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό της η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Αναλυτικά η αναφορά της Δημάρχου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ο Χριστοφορίδης Δημήτρης του Γεωργίου, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Κατάγεται από το Μαυροβούνι από αγροτική οικογένεια και κατοικεί στη Σκύδρα. Είναι Παντρεμένος με την Ευγενία Γεωργιάδου και έχουν δύο παιδιά.

Ξεκίνησε τον αθλητισμό στην ηλικία των 14 ετών στο βόλεϊ ως αθλητής του Αριστοτέλη Σκύδρας και ήταν εν ενεργεία αθλητής για 20 χρόνια, μάλιστα συμμετείχε στο ρόστερ της ομάδας του Αριστοτέλη Σκύδρας κατά την άνοδο στην Α1 ανδρών την περίοδο 1982-1983.

Συνέχισε την πορεία του ως προπονητής στον Αριστοτέλη Σκύδρας για πολλά έτη, αλλά και άλλες ομάδες όπως Φίλιππος Βέροιας, Ζαφειράκης Νάουσας, ΓΑΣ Έδεσσας.
Για 14 χρόνια ήταν Ομοσπονδιακός Προπονητής στην Εθνική ομάδα Βόλεϊ Παίδων και Εφήβων, καθώς και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου των Προπονητών Πετοσφαίρισης Ελλάδος.
Τέλος, μετά από 2 χρόνια στην Βέροια ως Προπονητής Α1 Ανδρών, επέστρεψε τον Σεπτέμβριο του 2022 στον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΚΥΔΡΑΣ, αγαπημένη του ομάδα και πόλη στα τμήματα υποδομής αγοριών και κοριτσιών με πολλές επιτυχίες.

Δημήτρη μου, σε καλωσορίζω με χαρά και ικανοποίηση στη μεγάλη δημοτική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, η συμπόρευση σου μαζί μας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, όπως και το 2014, με τιμά προσωπικά, είμαι σίγουρη ότι θα καταθέσεις όλη σου την εμπειρία και τις γνώσεις σου για τον τόπο που αγαπάς και προβάλεις.

Ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*