ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας: «Μεγαλοστομίες, ψέματα και υποσχέσεις, η ένταξη των παρακάμψεων Γιαννιτσών, Χαλκηδόνας και της παράκαμψης Μαυροβουνίου για χρηματοδότηση, από το Ταμείο Ανάκαμψης»

syriza_pellas_2020

«Μεγαλοστομίες, ψέματα και υποσχέσεις, η ένταξη των παρακάμψεων Γιαννιτσών, Χαλκηδόνας και της παράκαμψης Μαυροβουνίου ( τμήμα Μαυροβούνι – Έδεσσα) για χρηματοδότηση, από το Ταμείο Ανάκαμψης. »

Μεγαλοστομίες, ψέματα και υποσχέσεις. Αυτό και μόνο περιελάμβανε το μενού της συνάντησης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η πορεία των μεγάλων έργων στη Θεσσαλονίκη και στην Kεντρική Μακεδονία , ανάμεσα τους και η Ε.Ο Έδεσσας – Θεσσαλονίκης .

Οι δηλώσεις των δύο ανδρών μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης αλλά και οι πρόσφατες δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή απλά επιβεβαίωσαν ότι η ΝΔ και τα στελέχη της είτε ζουν σε μία εικονική πραγματικότητα είτε κοροϊδεύουν ανερυθρίαστα τους πολίτες.

Για να δούμε όμως πια είναι η αλήθεια πίσω από τις βαρύγδουπες αναφορές των κυρίων Καραμανλή , Τζιτζικώστα  και Τζαμτζή για την Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

Ε.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΕΔΕΣΣΑΣ

Ενώ δεν έκαναν το παραμικρό για την εξασφάλιση των αναγκαίων κονδυλίων για την έναρξη κατασκευής του σημαντικού αυτού οδικού άξονα, ανακοίνωσαν την πρόθεση τους να καταθέσουν πρόταση για ένταξη του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά πως το έργο δεν μπορεί να ενταχθεί στο Ταμείο.

Το ταμείο Ανάκαμψης είναι ένα σύνθετο συγχρηματοδοτούμενο εργαλείο με άξονες κυρίως την πράσινη και την ψηφιακή μετάβαση. Δυστυχώς και σε αυτή την περίπτωση αποδεικνύεται πως το ψέμα αποτελεί συνειδητή πολιτική επιλογή.

Η μόνη συμβολή της Κυβέρνησης της ΝΔ στις  υποδομές του Νομού Πέλλας είναι η αδιαφορία και η κοροϊδία των πολιτών του νομού. 

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν. Πέλλας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*