ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τον Μιθριδάτη έρχονται στα ψηφοδέλτια οι Βουτυράκου, Λινού και η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

Η υποψηφιότητα του γνωστού ράπερ Μιθριδάτη, στον Νότιο τομέα της Αθήνας μέ τον ΣΥΡΙΖΑ έφερε χαμόγελα στην Κουμουνδούρου καθώς ο συγκεκριμένος τραγουδοποιός εχει μεγάλη απήχησή στους νέους, εφόσον έγινε ευρύτερα γνωστός ως μέλος του hip hop μουσικού συγκροτήματος «Ημισκούμπρια».

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από μία φωτογραφία και είχε ως λεζάντα, ένα στίχο από το τελευταίο τραγούδι του: «Όλα στη διαφθορά και μές στην καμφορά – δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα».

Εν τω μεταξύ, χθες ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα της 25 χρονης Διάνας Βουτυράκου η οποία είναι καθηγήτρια Ρομποτικής και στο παρελθόν είχε χαρακτηριστεί ως «παιδί θαύμα».

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες λένε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα της γνωστής επιδημιολόγου Αθηνάς Λινού, ενώ η σύζυγος του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Νικολαιδη, Δώρα Τσαμπάζη (δημοσιογράφος στο επάγγελμα) θα βρεθεί τελικά στα ψηφοδέλτια της Α’ Θεσσαλονίκης και όχι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Ελλάδα.

Στόχος των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι μέχρι και το Σαββατοκύριακο 8-9 του μηνός που θα συνεδριάσει η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ να έχει ανακοινωθεί το μεγαλύτερο μέρος των ονομάτων που θα βρεθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ό,τι αφορά τις επιθέσεις που δέχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρα για το σπίτι στο Σούνιο και ο Γιάννης Ραγκούσης για το σπίτι στην Πάρο (ιστορία που αφορά το 2010) τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι «Με τέτοιες ιστορίες ομολογούν ότι από τα τέσσερα χρόνια που κυβερνήσαμε και τα τέσσερα χρόνια που είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση, δεν μπορούν να βρουν το παραμικρό «σκάνδαλο» να μας προσάψουν και σερβίρουν ξαναζεσταμένο φαγητό… που δεν τρώγεται».

Εν τω μεταξύ χθες το βράδυ και με αφορμή την μεγάλη συναυλία που έγινε στην Θεσσαλονίκη κατα της ιδιωτικοποίησης του νερού ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωση του επεσήμανε ότι «η τεράστια σε όγκο συναυλία στην Θεσσαλονίκη κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού, δείχνει ότι η κοινωνία δεν πιστεύει λέξη από τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη. Ο νόμος που ψήφισε ανοίγει διάπλατα την πόρτα στην ιδιωτικοποίηση με την δημιουργία Ρυθμιστικής Αρχής. Άλλωστε, ο ίδιος από το 2018 είχε προαναγγείλει τα σχέδια του για «στρατηγικό επενδυτή» και ρυθμιστική αρχή που θα ελέγχει την αγορά. Στις 21 Μαΐου οι Έλληνες πολίτες και με την ψήφο τους θα στείλουν το μήνυμα ότι το νερό είναι δημόσιο αγαθό. Δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι ότι η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση θα βάλει τέλος σε κάθε σκέψη ιδιωτικοποίησης του».

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*