Συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης και προστασίας των δρόμων από τη Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις της Π.Ε. Πέλλας για τη βελτίωση της κατάστασης του οδικού δικτύου ευθύνης της. Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στην είσοδο της Τ.Κ. Ριζού, του Δήμου Σκύδρας, στο ύψος του παλαιού στρατοπέδου καυσίμων. Ταυτοχρόνως ξεκίνησε η βελτίωση του οδοστρώματος στο τμήμα του δρόμου από Μαυροβούνι μέχρι τη διασταύρωση Σεβαστιανών.

Οι εργασίες αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου  «Συντήρηση οδοστρωμάτων σε τμήματα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας (περιοχή Μαυροβουνίου, Ριζαρίου, Δροσιάς, Αγίου Αθανασίου), προϋπολογισμού 1.510.000 ευρώ.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι και το έργο με τίτλο « Αποκατάσταση Υφιστάμενων Τεχνικών Οδικού Δικτύου 2021», με παρεμβάσεις σε τμήματα της Επαρχιακής Οδού για την προστασία του οδοστρώματος από τη ροή ομβρίων υδάτων, σε περιπτώσεις έντονων βροχοπτώσεων. Ανάλογες εργασίες πραγματοποιήθηκαν στην Ε.Ο. Έδεσσα – Θεσσαλονίκη, πριν το Ριζάρι,  στην Επαρχιακή Οδό Κλεισοχώρι – Σωτήρα ενώ αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη ανάλογες παρεμβάσεις στο δρόμο Έδεσσα – Κλεισοχώρι, στο ύψος του ΦΟΕ .

Το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής, επόπτευσε τις εργασίες και δήλωσε ικανοποιημένος από τους ρυθμούς και τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων. «Βρισκόμαστε καθημερινά στους δρόμους, σε μία δυναμική προσπάθεια να φθάσουμε μέχρι το τελευταίο προβληματικό σημείο του οδικού δικτύου και να αποκαταστήσουμε τις φθορές. Καταβάλουμε προσπάθειες για ένα ασφαλές και λειτουργικό δίκτυο δρόμων στην Πέλλα».

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*