Συνεχίζεται ο «πόλεμος» στον Γιώργο Καρασμάνη από τα «γνωστά – άγνωστα» κέντρα – Αυτή τη φορά «ανακάλυψαν» προβλήματα υγείας

Karasmanis-Giorgos

Χθες κυκλοφόρησε μια φήμη ότι ο πρώην υπουργός Γιώργος Καρασμάνης παραιτήθηκε από βουλευτής για λόγους υγείας, φήμη που έφτασε μέχρι και στα δημοσιογραφικά γραφεία της Αθήνας που έψαξαν να επιβεβαιώσουν την είδηση.

Τελικά η φήμη αποδείχτηκε όπως ήταν αναμενόμενο fake news και την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο υπουργός με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αναφέροντας «Ο Γιώργος Καρασμάνης είναι εδώ».

Για τους γνωρίζοντες το γεγονός αυτό δεν προκάλεσε καμία έκπληξη, καθώς αποτελεί συνέχεια όλων αυτών που συνέβησαν στους δυο γύρους των εθνικών εκλογών. που ειδικά για την Πέλλα είχαν σχεδόν αποκλειστικό σκοπό να μην εκλεγεί ο Γιώργος Καρασμάνης.

Ποιος δε γνωρίζει τον ανηλεή «πόλεμο» που δέχτηκε κατά τη διάρκεια των εθνικών εκλογών, τα ποσά με πενταψήφιο νούμερα που διακινήθηκαν στο νομό για την πολιτική του εξόντωση, τις υποψηφιότητες που επιλέχθηκαν στο νομό, τι διεκπεραιωτικές επισκέψεις από Αθήνα για τις πλατείες και τον κόσμο, αλλά στοχευμένες σε συγκεκριμένα «κέντρα» του νομού και τέλος την αγωνιώδη προσπάθεια ορισμένων «στελεχών» της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές  της 25ης Ιουνίου να μην πάρει το κόμμα τρίτη έδρα στο νομό καταφεύγοντας ακόμη και στις πιο επαίσχυντες πρακτικές αυτές της συναλλαγής με χώρους άλλων κομμάτων.

Ωστόσο και πάλι η σχεδόν εμμονική συμπεριφορά από τα γνωστά – άγνωστα «κέντρα» με έδρα το νομό αλλά και την Αθήνα και οι γκεμπελικές μέθοδοι τους απέναντι σε ένα βουλευτή που έχει κοσμήσει με την παρουσία του το Ελληνικό κοινοβούλιο και έχει προασπίσει τα συμφέροντα της Πέλλας έπεσαν στο κενό, όπως θα γίνει και με τις επόμενες.

Άλλωστε την καλύτερη απάντηση έδωσε ο ίδιος ο υπουργός με την ανάρτηση του αναφέροντας ότι «Ο Γιώργος Καρασμάνης είναι εδώ»

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*