Συνάντηση Ιγνατιάδου με Τζαμτζή για θέματα που αφορούν το Δήμο Σκύδρας

dimarhos-skydras

Η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου μετά τη συνάντηση της με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή σχολίασε:

“Συναντήθηκα τη Δευτέρα 7 Οκτώβρη με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Τζαμτζη, για την προώθηση θεμάτων που αφορούν το Δημο Σκύδρας.

Με τον κ. Τζαμτζη, μας ενώνει η αγάπη και το ενδιαφέρον για τη Σκύδρα, για όλο το Δήμο Σκύδρας και φυσικά θα συνεργαστούμε για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας!

Συζητήσαμε θέματα που αφορούν το οδικό δίκτυο, τους κόμβους, τον οδοφωτισμο, τον καθαρισμό ρεμάτων και τάφρου 66 κ.α

Συζητήσαμε επίσης και συνεργαστήκαμε για την ασφαλτόστρωση του δρόμου από το Λουτροχωρι προς τα Καισαριανα, δρόμου που η διαμόρφωση, διάνοιξη και ασφαλτόστρωση του, όπως ισχυρίζονταν επίμονα κάποιοι, θα έχει πολλαπλά οφέλη και συμφωνούμε απόλυτα, μεταξύ των οποίων και η γρήγορη μετάβαση στο νοσοκομείο κλπ.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό γνωρίζουμε και επιβεβαιώθηκε και στη συνάντηση που είχαμε, ότι μόνο ο Δήμος Σκύδρας έχει ετοιμότητα και ως εκ τούτου από την αντιπεριφερεια θα ασφαλτοστρωθει μόνο το τμήμα που ανήκει στο Δήμο Σκύδρας, αφού βέβαια ο Δήμος Έδεσσας υποβάλλει αίτημα ανάκλησης της ασφαλτόστρωσης του τμήματος που ανήκει σ αυτόν, έτσι ώστε να προχωρήσει τουλάχιστον η ασφαλτόστρωση του δικού μας τμήματος.

Τιμή και Δόξα λοιπόν σ’ όλους αυτούς, που εν γνώσει τους δημοσίευαν ψευδείς ειδήσεις στις εφημερίδες, απασχολούσαν με εκφράσεις εμπάθειας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας τη δήθεν ολιγωρία, αδιαφορία και καθυστέρηση του Δήμου μας ή μάλλον της Δημάρχου Σκύδρας και διέδιδαν ψευδώς ότι η αντιπεριφερεια είναι έτοιμη για το έργο και δεν ενδιαφέρεται ο Δήμος Σκύδρας και για αυτό δεν προχωρά…τώρα έχουν να πουν κάτι για τα χονδροειδή ψέματα τους;

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*