Σύλλογος νεφροπαθών ν.Πέλλας «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»: εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση

nefropatheis pella

Ο Σύλλογος νεφροπαθών ν.Πέλλας «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» προσκαλεί τα μέλη του στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22Σεπτεμβρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων της αντιπεριφέρειας Πέλλας (πρώηνΝομαρχία) και  ώρα 10.00 π.μ. με θέματα:

1)Πεπραγμένα απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου και οικονομικός απολογισμός 2))Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εκπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών και στην ΕΣΑμεΑ.
Παρακαλούμε όποιο μέλος μας επιθυμεί να δηλώσει υποψηφιότητα για το Δ.Σ. ή ως εκπρόσωπός μας στην ΠΟΝ ή στην ΕΣΑμεΑ  θα πρέπει να το κάνει προσκομίζοντας μας μία αίτηση  το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 18Σεπτεμβρίου.

Για πληροφορίες και υποβολή υποψηφιοτήτων επικοινωνήστε με τα εξής τηλέφωνα:  Μίσκος Βσίλειος 6978625414 Νησιάντση Ελένη 6986697640 Δικαίωμα στην ψηφοφορία έχουν όλα τα μέλη μας που είναι τακτοποιημένα ταμειακά.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση για να ενημερωθούν πάνω στα θέματα που αφορούν το σύλλογο.                                                                                             Εκ του διοικητικού συμβουλίου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                                         ΝΗΣΙΑΝΤΣΗ ΕΛΕΝΗ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*