Στο Ναυταθλητικό Κέντρο στο Λουδία οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Κρύας Βρύσης – Τους ξενάγησε η Ευαγγελία Φράγκου

Στις εγκαταστασεις του Ναυταθλητικού Κέντρου στο Λουδία βρέθηκαν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Κρυας Βρύσης με τους εκπαιδευτικούς τους στα πλαίσια της ημέρας αθλητισμού στις 2 Οκτωβρίου. Οι μικροί μαθητές ενημερώθηκαν από την προπονητρια Κατερίνα Μπαλλη για το Ολυμπιακό άθλημα της κωπηλασίας και το Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία καθώς και για τις διαχρονικές επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στα 44 χρόνια λειτουργίας του από το 1979.

Στα πλαίσια της επίσκεψης οι μαθητές του δημοτικού της Κρυας Βρύσης συναντήθηκαν και με την πάγκοσμια πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγελια Φράγκου, η οποία τους είπε για τις επιτυχίες της καθώς και τις εμπειρίες ως μια αθλήτρια με πολλές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια σε Πανελλήνια, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωτάθληματα, με πιο πρόσφατο την 3η θέση στο Σκιφ Γυναικών Κ23 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23.

Οι μικροί μαθητές έφυγαν ενθουσιασμένοι με πολλές πρωτόγνωρες εμπειρίες και με την ευχή να πετύχει η Ευαγγελία όλους τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει και να την δουν να αγωνιζετε στο Παρίσι για την διεκδίκηση ενός Ολυμπιακού μεταλλίου!!!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*