Στις 3 -5 Δεκεμβρίου το συνέδριο της ΝΔ με έμφαση στο κυβερνητικό έργο

Τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς, με το νέο λογότυπο του κόμματος, Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Εµφαση στο κυβερνητικό έργο θα δίνουν οι κεντρικές οµιλίες, αλλά και οι θεµατικές ενότητες του τακτικού συνεδρίου της Ν.∆., που είναι προγραµµατισµένο για τις 3-5 ∆εκεµβρίου (και πάλι, εκτός απροόπτου, στον χώρο του Metropolitan Expo).

Βλέπετε, όσο και να θέλει το Μέγαρο Μαξίµου να αποµακρύνει από την πολιτική επικαιρότητα τη συζήτηση σχετικά µε τον χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, είναι κοινός τόπος ότι η αντίστροφη µέτρηση έχει ξεκινήσει ήδη, αφού, ακόµα κι αν ολοκληρωθεί η τετραετία, ήδη έχουµε ξεπεράσει κατά πολύ το ορόσηµο της συµπλήρωσης του πρώτου µισού της κυβερνητικής θητείας.

Στο πλαίσιο αυτό, από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη θα υπάρξει αφενός ένας µίνι απολογισµός και αφετέρου -όπως το συνηθίζει ο πρωθυπουργός σε αντίστοιχες περιστάσεις- θα προχωρήσει εκ νέου σε µια σειρά εξαγγελιών, κυρίως στον οικονοµικό τοµέα.

Πάντως, στο εσωκοµµατικό πεδίο, και συγκεκριµένα σχετικά µε τις ζυµώσεις για την Πολιτική Επιτροπή, αυτό που µένει να φανεί είναι αν θα εξακολουθήσουν να υφίστανται (όπως έγινε ξεκάθαρο στις πρόσφατες διαδικασίες για την εκλογή συνέδρων και προέδρων ΝΟ∆Ε) οι συµµαχίες των παλαιότερων βουλευτών και πολιτευτών απέναντι στους πρωτοεµφανιζόµενους ανταγωνιστές τους και κυρίως στους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς και υφυπουργούς, που ετοιµάζονται να αλώσουν τις λίστες της Ν.∆.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*