Στη Διεθνή Ρεγκατα “Memorial Paolo D Aloja” στο Πιεντιλουκο της Ιταλίας η πρωταθλήτρια του ΝΟΓ Ευαγγελία Φράγκου

Στη Διεθνή Ρεγκατα “Memorial Paolo D Aloja” στο Πιεντιλουκο της Ιταλίας, η οποία διοργάνωθηκε από την Ιταλική Ομοσπονδία 22-24 Μαρτίου, συμμετείχε η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγελία Φράγκου με την Εθνική ομάδα Κωπηλασίας. Η Ευαγγελία αγωνίστηκε στο Σκιφ Γυναικών και προκρίθηκε και τις δύο μέρες στον Α τελικό.
Συγκεκριμένα στα προκριματικά της Παρασκευής τερμάτισε 2η στην τρίτη προκριματική σειρά με χρόνο 7:42:26 και πέρασε στον Α τελικό του Σαββάτου, όπου τερμάτισε 6η με χρόνο 8:19:26.
Στα προκριματικά του Σαββάτου αγωνίστηκε στην δεύτερη προκριματική σειρά και τερμάτισε 1η με χρόνο 8:16:19 και προκρίθηκε στον Α τελικό της Κυριακής, όπου τερμάτισε 4η με χρόνο 8:09:88. Η Ρεγκατα στο Πιεντιλουκο είναι η πρώτη διεθνή διοργάνωση, όπου συμμετεχει η Ελληνική Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας και είναι η αρχή της αγωνιστικής χρονιάς σε διεθνή ύδατα.
Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών εύχεται στην αθλήτρια του καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στους αγώνες της με αποκορύφωση την προ Ολυμπιακή Ρεγκατα που θα δώσει τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*