Στάμκος: Καλή σχολική χρονιά, με υπομονή και δύναμη για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

stamkos

Καλή σχολική χρονιά λοιπόν, με υπομονή και δύναμη για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Με υπευθυνότητα, ακούγοντας τις οδηγίες των ειδικών και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, εύχομαι η επόμενη παύση των μαθημάτων να γίνει στις διακοπές των Χριστουγέννων.
Ο δήμος θα είναι δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και θα συνεχίσει να προσφέρει και να υποστηρίζει τα σχολεία με ό,τι χρειάζονται.
Με τον καθιερωμένο αγιασμό και παρουσία ελάχιστων εκπροσώπων από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς χτύπησε, σήμερα Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου Πέλλας.

Παραβρέθηκα μαζί με τους συνεργάτες μου, Αντιδημάρχους κ.κ. Α. Καραφυλλιά και Γ. Φωκά και τον Πρόεδρο της Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Π. Σεραίδη, στον αγιασμό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών, του Δημοτικού Σχολείου Εσωβάλτων και του 4ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, ενώ αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι παρέστησαν στον αγιασμό σχολικών μονάδων.

Στο 3ο δημοτικό σχολείο είδαμε τα νέα w.c. που ολοκληρώθηκαν από το πρόγραμμα Φιλόδημος, που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλες τις σχολικές μονάδες, ενώ στο δημοτικό σχολείο Εσωβάλτων ξεναγηθήκαμε στη νέα δανειστική βιβλιοθήκη που ολοκληρώθηκε μέσα από το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας TAP μετά από αίτημα του δήμου Πέλλας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*