Στάμκος: Από αύριο,θέτουμε εκ νέου σε λειτουργία τη δομή #Βοήθεια για να μείνετε στο Σπίτι# για την εξυπηρέτηση ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων.

dimos pellas menoyme spiti

Όλη η Ελλάδα βρίσκεται πάλι σε καθεστώς οριζόντιας αναστολής δραστηριοτήτων,το γνωστό σε όλους μας lockdown. Ζούμε εδώ και 8 μήνες σε ρυθμούς και συνθήκες πρωτόγνωρες. Λίγο πολύ όμως το συνηθίσαμε. Φορώντας μάσκες,κρατώντας αποστάσεις και αλλάζοντας τελείως τις καθημερινές μας συνήθειες.

Ο Δήμος Πέλλας,όπως άλλωστε και σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας,παραμένει στην πρώτη γραμμή, προσπαθώντας να εξυπηρετεί τους δημότες και να φροντίζει όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Οι υπηρεσίες μας δεν σταμάτησαν λεπτό.

Το δημοτικά καταστήματα σε όλες τις δημοτικές ενότητες,τα ΚΕΠ,η διεύθυνση Περιβάλλοντος-Πρασίνου-Καθαριότητας, η Δημοτική Αστυνομία,οι εργαζόμενοι στη δομή Βοήθεια στο Σπίτι αλλά και οι αιρετοί συνεργάτες μου είναι διαθέσιμοι για οποιαδήποτε ανάγκη των δημοτών.

Από αύριο,θέτουμε εκ νέου σε λειτουργία τη δομή #Βοήθεια για να μείνετε στο Σπίτι# για την εξυπηρέτηση ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων. Καθημερινά,από Δευτέρα εώς Κυριακή 08.00 με 20:00 μπορείτε καλείτε στο 2382084382.

Ο περιορισμός μας αυτόν τον μήνα με την ανάλογη συμπεριφορά ας μας δώσει τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση χωρίς να ξαναχρειαστούν σκληρά μέτρα.

Θα τα καταφέρουμε.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*