Σπήλιος Λιβανός η επιστροφή: Τίθεται επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΝΑΤΟ

spilios livanos

Δεν πέρασε καλά καλά ένας μήνας από την αποπομπή του από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Σπήλιος Λιβανός ετοιμάζεται για τη… μεγάλη επιστροφή.

Αυτή τη φορά, όμως, η θέση δεν θα είναι σε κάποιο υπουργείο. Θα είναι ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο ΝΑΤΟ, όπου ο Σπήλιος Λιβανός προορίζεται να πάρει τη θέση της Μαριέττας Γιαννάκου.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει η στήλη Θεωρείο στην Καθημερινή.

«Τη θέση της Μαριέττας Γιαννάκου ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΝΑΤΟ θα καταλάβει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος ένα μήνα μετά την αποχώρησή του από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης «επανέρχεται», τόσο συμβολικά όσο και τυπικά, καθώς η θέση που αναλαμβάνει είναι σημαντική και γίνεται ακόμη σημαντικότερη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και της παγκόσμιας αναταραχής», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Σπήλιος Λιβανός είχε παραιτηθεί, αλλά επί της ουσίας είχε… εκδιωχθεί, πριν από σχεδόν έναν μήνα όταν ένα βίντεο από σύσκεψη στη Σπάρτη είδε το φως της δημοσιότητας. Σε αυτό, ο τότε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης φαινόταν να γελά και να χαρακτηρίζει «εποποιία» τα όσα έλεγε ο δήμαρχος της πόλης και πρώην υπουργός της ΝΔ, Πέτρος Δούκας. Ότι πριν από τις εκλογές του 2007, στελέχη της ΝΔ μοίραζαν με… σακούλες λεφτά σε πυρόπληκτους και έτσι κερδήθηκαν οι εκλογές.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*