Σωματείο εμπόρων Πέλλας: Επιδότηση αγοράς ταμειακής μηχανής για επιχειρήσεις εστίασης

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδότησης αγοράς καινούριου τύπου ταμειακής μηχανής, αποκλειστικά για επιχειρήσεις εστίασης. Η επιδότηση καλύπτει το 100% της δαπάνης αγοράς ταμειακής μηχανής, εξαιρουμένου του ΦΠΑ, με μέγιστο ποσό επιδότησης 380 ευρώ ανά ταμειακή μηχανή!

Συγκεκριμένα οι αιτήσεις επιδότησης υποβάλλονται στα πλαίσια της Κατηγορία 6: “Αντικατάσταση ΦΗΜ (ΦΤΜ ή ΑΔΗΜΕ ή ΕΑΦΔΣΣ) επιχειρήσεων εστίασης” του Προγράμματος ΙΙΙ “Ψηφιακές συναλλαγές” του Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Αιτήσεις Χρηματοδότησης για το Β’ Κύκλο της Κατηγορίας Ενέργειας έξι(6), μπορούν να υποβάλλονται από δυνητικούς δικαιούχους έως και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023! Αναλυτικές οδηγίες και λεπτομέρειες ολόκληρου του προγράμματος μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΙΙ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ»

Ως έναρξη επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων Η υποχρεωτική χρήση νέου τύπου ταμειακών μηχανών εστίασης θα ισχύσει από 1-7-2024.

*Οι ταμειακές μηχανές εστίασης θα έχουν τη δυνατότητα έκδοσης προσωρινών αποδείξεων σε αριθμημένα τραπέζια, και θα δίνουν τη δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμού επί μέρους ή εξ’ ολοκλήρου, είτε με μετρητά, είτε με άλλο τρόπο πληρωμής όπως πιστωτική/χρεωστική κάρτα κ.ο.κ. Μετά την αποπληρωμή του συνόλου του λογαριασμού κάθε τραπεζιού θα εκδίδεται η τελική, νόμιμη απόδειξη.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*