Σήμερα η συνάντηση Κασσελάκη με Μητσοτάκη – Τα θέματα που θα συζητήσουν και η «μαύρη βίβλος» για την κυβέρνηση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, έχει αποφασίσει να επιμείνει στα θέματα της διαφάνειας, επισημαίνοντας ότι τέτοιου είδους ζητήματα έχουν ταυτοτικό χαρακτήρα για τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναμένεται να επισημάνει ότι θεωρεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών ντροπή για τον Έλληνα.

Ακόμα, εάν προκύψει στην συζήτηση, θα επισημανθεί ότι υπάρχει προβληματισμός για τη στάση που κρατάει η χώρα μας στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ακόμα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει μία σοβαρή εναλλακτική λύση για τον πολίτη με κοστολογημένες προτάσεις τις οποίες θα έχουν επιληφθεί οι τομεάρχες και τα στελέχη του think tank. Επεσήμαναν, μάλιστα, ότι αυτές οι ρηξικέλευθες προτάσεις είναι κρίμα να μην αναδεικνύονται, καθώς επισκιάζονται από δυνατές φωνές της μειοψηφίας.

Στην χθεσινή ΚΟ ο επικεφαλής Σωκράτη Φάμελλος πρότεινε να φτιαχτεί μέχρι τις 20 Νοεμβρίου η μαύρη βίβλος της κυβέρνησης για τα πεπραγμένα της τετραετίας.

Εν τω μεταξύ, ενωτικός και με ιδιαίτερα υψηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους εμφανίστηκε χθες στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος του ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε έκκληση προς τους συντρόφους του να χαμηλώσουν οι τόνοι στις αντιπαραθέσεις, που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίοι παίρνουν χαρακτήρα απαράδεκτης σύγκρουσης που κάνει κακό στο κόμμα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μία ομιλία που θύμιζε ιδιαίτερα την εποχή του Αλέξη Τσίπρα, αφού το περιεχόμενο της είχε ιδιαίτερα αριστερές αναφορές.

Ο πρόεδρος του κόμματος επέμεινε ιδιαίτερα στο ότι ο εχθρός δε βρίσκεται μέσα στο κόμμα αλλά απέναντι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε όλα τα στελέχη της κοινοβουλευτικής ομάδας να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να λεγόμαστε σύντροφοι και αυτό να σημαίνει κάτι, πρέπει κόμμα και βουλευτές, αλλά και κάθε διαθέσιμη συμβολή που έρχεται από την κοινωνία, να γίνουμε μια ενιαία και νικηφόρα ομάδα.

Πηγή: newsit.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*