Σήμερα η κηδεία του Νίκου Ναλμπάντη στην Περαία, παρών και ο πατέρας του

Κηδεύεται σήμερα στην Περαία του Δήμου Έδεσσας, ο 28χρονος Νίκος Ναλμπαντης, ο μηχανοδηγός που έχασε την ζωή του, στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Η κηδεία του θα γίνει στη 1 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων.

Παρών στο ύστατο χαίρε θα είναι και ο πατέρας του καθώς οι επαφές της ελληνικής πλευράς με την τουρκική, είχαν αίσιο τέλος, με τον άνδρα να εκδίδεται στη χώρα μας και χθες να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Μετά τον θάνατό του, η κυβέρνηση κίνησε αμέσως τις διαδικασίες για την έκδοση του πατέρα του νεαρού μηχανοδηγού, ο οποίος βρισκόταν σε φυλακή της Τουρκίας. Κατόπιν αιτήματος που υπεβλήθη από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο Τάκης Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Τούρκο ομόλογό του Σουλεϊμάν Σοϊλού την έκδοση του φυλακισμένου πατέρα του Νίκου Ναλμπάντη.

Χθες ο Δημήτριος Ναλμπάντης, μεταφέρθηκε στη συνοριακή πύλη Υψάλων της Ανδριανούπολης όπου και παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές και ακολούθως επέστρεψε στη χώρα μας.

Μάλιστα, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου τηλεφώνησε στον Νίκο Δένδια και τον ενημέρωσε για τη θετική έκβαση του αιτήματος για έκδοση του πατέρα του άτυχου μηχανοδηγού.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*