Σε κάθε σπίτι ο ΠΑΟΚ από την επόμενη σεζόν. Συμφωνία με ΕΡΤ. Δείτε πόσα χρήματα θα πάρει.

paok

Στις 12 το βράδυ εξέπνευσε η προθεσμία που είχε η Nova προκειμένου να «ματσάρει» την προσφορά της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου ο Δικέφαλος «μετακομίζει» στην κρατική για τα επόμενα τρία χρόνια!
Απομένουν οι υπογραφές της συμφωνίας…

Μπορεί να ψιθυριζόταν τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο, όσο η υπόθεση παρέμενε ανοιχτή, κανείς δεν μπορούσε να προδικάσει τις εξελίξεις και την διαφαινόμενη αλλαγή της τηλεοπτικής στέγης του ΠΑΟΚ.

Η κρατική τηλεόραση είχε καταθέσει πρόταση ύψους 7.500.000 ευρώ το χρόνο προκειμένου να εξασφαλίσει την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του Δικεφάλου με ορίζοντα συμφωνίας τα επόμενα τρία χρόνια. Ωστόσο, ως όφειλε βάσει συμβολαίου, το συνδρομητικό κανάλι είχε το δικαίωμα της τελικής πρότασης.

Κοινώς, η Nova είχε το δικαίωμα να «ματσάρει» την προσφορά οποιουδήποτε σταθμού, στην εν λόγω περίπτωση του κρατικού, καταθέτοντας ισόποση προσφορά, κάτι που θα σήμαινε πως θα κρατούσε αυτομάτως τον ΠΑΟΚ στις τάξεις της.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε μέχρι και την Τετάρτη (3/7) στις 12 το βράδυ, όταν και εξέπνευσε η προθεσμία που είχε το συνδρομητικό κανάλι, με τον ΠΑΟΚ να μετακομίζει εν τέλει στην ΕΡΤ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Εκείνο που απομένει στην παρούσα φάση είναι η υπογραφή των συμβολαίων ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την κρατική τηλεόραση να ενισχύεται δυναμικά, αποκτώντας τα τηλεοπτικά δικαιώματα των νταμπλούχων Ελλάδος.

Και στις τάξεις του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνουν πως ο Δικέφαλος είναι ελεύθερος να υπογράψει με την ΕΡΤ καθώς η πρόταση από την κρατική κατατέθηκε στις 18 Ιουνίου και αμέσως κοινοποιήθηκε στην Nova, όπως ακριβώς προβλεπόταν. Από την στιγμή που πέρασαν οι δέκα εργάσιμες ημέρες που είχε στη διάθεσή του το συνδρομητικό κανάλι και η προθεσμία έληξε σήμερα μετά τις 12 το βράδυ, ο ΠΑΟΚ γυρνάει σελίδα τηλεοπτικά…

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*