Σαββίδη : «Να πάς και στο συνέδριο της Θύρας 7» Αυγενάκης «Είναι υποχρέωσή μου να συνεργάζομαι μαζί τους»

savvidis paok

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη συνάντηση υψηλού επιπέδου Αυγενάκη-Κουντούρη, ο Γιώργος Σαββίδης έγινε ο πρώτος παράγοντας με θεσμικό ρόλο που αντέδρασε.

Αντικείμενο συζήτησης έγινε η… θεσμική συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, προκαλώντας ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια συνάντηση που επιβεβαιώθηκε και στην ουσία… σφραγίστηκε και από την κοινή φωτογραφία των δύο ανδρών.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για την εν λόγω συνάντηση και απευθυνόμενος στον Υφυπουργό Αθλητισμού, τόνισε πως η επόμενη συνάντηση θα μπορούσε να γίνει κάλλιστα στο ετήσιο συνέδριο της Θύρας 7.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Συναντήσεων συνέχεια από τον Λευτέρη Αυγενάκη.Το level έχει ξεφύγει βλέπω. Την επόμενη φορά να πάτε στο ετήσιο συνέδριο της 7… No politica».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Σε νέα ανάρτηση του, φωτογραφίζοντας την συνάντηση των δύο, σημείωσε: «Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω, ποιος είσαι».

Ποιος όμως είναι είναι ο Μιχάλης Κουντούρης ο επονομαζόμενος ως αρχηγός της θύρας 7 του Ολυμπιακού δείτε εδώ

Απάντηση Αυγενάκη σε Σαββίδη

Από το σεμινάριο επιμόρφωσης για τη λειτουργία του VAR, απάντησε ο κος Αυγενάκης στις αιχμές του Γιώργου Σαββίδη

«Έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι μιλάω με ΟΛΟΥΣ τους παράγοντες που έχουν θεσμικό ρόλο στον επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Άλλωστε είναι υποχρέωσή μου να συνεργάζομαι μαζί τους. Οι συναντήσεις γίνονται γνωστές. Όλα ανακοινώνονται από το γραφείο τύπου. Όλα γίνονται με όρους διαφάνειας»

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*