Ροντέο στο Mega – «Πλακώθηκαν» Τζίμα – Γεωργιάδης: «Τι από τα ελληνικά μας δεν είναι καλά κύριε Υπουργέ;»

tzima georgiadis

Έντονη αντιπαράθεση είχε η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα με τον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή την δήλωσή του τελευταίου σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού αλλά και το πως αυτή προέκυψε.

Άναψαν για τα καλά τα αίματα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ανάμεσα στην παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα και Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή της έντασης που υπήρξε ήταν η δήλωση που έκανε την Τετάρτη (11/11) στο OPEN ο υπουργός Ανάπτυξης, στην οποία είχε αναφέρει πως «ανοίξαμε τον τουρισμό, αλλά δεν προβλέψαμε τη σφοδρότητα του δεύτερου κύματος του κορονοϊού», κάτι που είχε σαν συνέπεια να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις αλλά και την επίθεση του κ. Γεωργιάδη στην δημοσιογράφο.

«Υπάρχουν ευθύνες δημοσιογράφων του δελτίου σας, αλλά και ευθύνες δικές σας. Ήταν θλιβερή η αντιμετώπιση του περιστατικού. Ο κάθε δημοσιογράφος, που ξέρει να κάνει τη δουλειά του, γνωρίζει ότι εγώ ποτέ δεν είπα τίποτα για τον τουρισμό» ανέφερε από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Με προσβάλετε και εμένα και το δελτίο και τους συνεργάτες μου. Μπορούμε να το λύσουμε με έναν απλό τρόπο, να δούμε τι είπατε» απάντησε από την πλευρά της η δημοσιογράφος, ενώ αμέσως μετά προβλήθηκε το απόσπασμα με την επίμαχη ατάκα του υπουργού.

Στην συνέχεια η δημοσιογράφος έσπευσε να τον ρωτήσει το εξής: «Τι από τα ελληνικά μας είναι τόσο κακό, κύριε Γεωργιάδη; Τι δεν καταλάβαμε καλά;».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την πλευρά του συνέχισε απτόητος ρωτώντας την: «Συγγνώμη, παίξατε αυτό το βίντεο και συνεχίζετε να ισχυρίζεστε ότι εγώ συνέδεσα τον κορονοϊό με τον τουρισμό;», για να του απαντήσει αυτή με την σειρά της «Ναι, σαφώς»!

Στην συνέχεια ο ίδιος ανέφερε: «Δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Το αφήνω στην κρίση των τηλεθεατών σας. Ο τουρισμός είναι γνωστό ότι δεν έχει παίξει κανέναν ρόλο στην αύξηση των κρουσμάτων, καθώς αυτή η αύξηση γίνεται μήνα Νοέμβριο και μιλάμε σήμερα για 3.000 κρούσματα, όταν ο τουρισμός έχει προ διμήνου τελειώσει. Και όπως ξέρετε η διασπορά του ιού παίρνει 14 μέρες. Είναι ανόητο, ο ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρει μόνο τέτοιες ανοησίες, να συνδέσεις τον τουρισμό με την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα».

Από την πλευρά της η δημοσιογράφος απάντησε: «Δέχτηκα επίθεση από εσάς κατά έναν απαράδεκτο τρόπο. Όχι άλλο λάσπη. Δεν την δέχομαι», με τους τηλεθεατές από την πλευρά τους να έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*