Ρεσιτάλ πνευστών φιλαρμονική ορχήστρας Δήμου Πέλλας

Εξαιρετικές μουσικές ερμηνείες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο 1οΡεσιτάλ Πνευστών που διοργανώθηκε από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Πέλλας, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, στην αίθουσα πληροφόρησης.

Στην εκδήλωση την οποία προλόγισε & παρουσίασε η Αρχιμουσικός της ΦΟΔΠ Ξανθοπούλου Ολυμπία, ερμηνεύτηκαν δεξιοτεχνικά,σολιστικά, μουσικά έργα υψηλών απαιτήσεων για πνευστά με συνοδεία πιάνου, των συνθετών Bach, Crube, Hansen, Humel, Arutunian, Korzhakov, Katozzi, McCarty, Bordogni, B.Marcello, Caldara, Neruda, Antonini, Piazzola, Chopinκ.α

Στα πλαίσια του ρεσιτάλ, η σπουδάστρια της φιλαρμονικής Κετίκογλου Κυριακή-Παναγιώτα παρουσίασε το πρόγραμμα εξετάσεων για την απόκτηση Διπλώματος Τρομπέτας που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Με το πέρας της παρουσίασης, πραγματοποιήθηκε απονομή αναμνηστικών βεβαιώσεων και διπλωμάτων συμμετοχής στους μουσικούς, από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου «Σωκράτης» κ. Πεχλιβανίδη Κωνσταντίνο και τον καθηγητή χάλκινων πνευστών κ. Συμεών Κετίκογλου.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*