“Ψυχρολουσία” από την άρνηση Αχτσιόγλου στις προεδρικές προτάσεις – Εισηγήσεις για διαγραφές στελεχών “ανταρτών”

Πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εισηγούνται στον κ. Κασσελάκη να προχωρήσει σε διαγραφές στελεχών που τον αμφισβητούν δημόσια, αλλιώς το κόμμα θα ξαναμπεί σε φάση εσωστρέφειας

Οι αλλαγές που έκανε στο οργανόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες μετά την εκλογή του ο Στέφανος Κασσελάκης, έφεραν γκρίνιες και παράπονα απ’ όσους κατείχαν αυτές τις θέσεις, καθώς τα περισσότερα στελέχη δεν είχαν ενημερωθεί ότι θα παυθούν από τα καθήκοντά τους.

Πρόταση Κασσελάκη και άρνηση Αχτσιόγλου

Ο Στέφανος Κσσελάκης εμφανίστηκε, πάντως, χθες έτοιμος να κάνει άνοιγμα προς την πλευρά της Εφης Αχτσιόγλου. Στην συνάντηση που είχαν οι δύο τους στην Βουλή της πρότεινε να αναλάβει οποία θέση ήθελε εκείνη αλλά η απάντηση που έλαβε από την πρώην υποψήφια πρόεδρο ήταν ότι «δεν είχε ενέργεια μετά από τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις». Οι πληροφορίες λένε ότι Εφη Αχτσιόγλου προφανώς και δεν θέλει να εμπλακεί ενεργά στην περίοδο αρχηγίας του Στέφανου Κασσελάκη, δεν επιθυμεί ωστόσο το όνομα της να εμπλακεί με την σκληρή αντιπολιτευτική στάση που κρατούν κάποια στελέχη της Ομπρέλας.

Αποστολάκης: Πειθαρχία και οργάνωση

Ο στενός συνεργάτης του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης έδωσε ωστόσο μία άλλη διάσταση στο θέμα λέγοντας: «Νομίζω ότι κανένας σχηματισμός και καμία ομαδική προσπάθεια δεν πρόκειται να πάει μπροστά χωρίς πειθαρχία και οργάνωση. Και αυτό εννοώ όταν λέω ότι το κόμμα πρέπει να λειτουργήσει έτσι, ούτως ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό», ανέφερε, σημειώνοντας ότι οι θέσεις των μελών και οι αποφάσεις των οργάνων είναι σεβαστές και «ό,τι χρειάζεται να περνάει μέσα από τα όργανα, θα περνάει μέσα από τα όργανα».

Σύγκρουση Νίκου Φίλη με Δώρα Αυγέρη

Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες ο Νίκος Φίλης εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός εναντίον του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ παραλληλίζοντας τον με τον Πέπε Γκρίλο και τον Ντόναλντ Τραμπ. «Δεν είναι φαινόμενο ενός μήνα ο Στέφανος Κασσελάκης. Είναι το φαινόμενο της μεταπολιτικής, το θέαμα και όχι η ουσία, κάτι σαν Πέπε Γκρίλο στην Ιταλία ή ακόμη χειρότερα είδα τον λόγο, την εκφορά του λόγου του κ. Κασσελάκη και έχει ύφος Τραμπ, όχι ουσία, αλλά ύφος ίδιο με το Τραμπ, ότι “δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, είμαστε “εγώ και ο λαός”», είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Τσίπρα.

Στον πρώην υπουργό Παιδείας απάντησε η νέα εκπρόσωπος Δώρα Αυγέρη η οποία τόνισε ότι: «Ο Νίκος Φίλης κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα στην οποία συμμετείχε – να θυμίσω ότι ήταν υπουργός Παιδείας – και εξακολουθεί να κάνει αντιπολίτευση στον πρώην πρωθυπουργό», είπε η Δώρα Αυγέρη.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*