Προβληματισμός στο Μαξίμου για τα μπαϊράκια των γαλάζιων βουλευτών. Ψάχνουν ομιλητές για τη φαρμακευτική κάνναβη του Γεωργιάδη.

adonis-georgiadis

Κάθε άλλο παρά αψήφιστα έχουν πάρει στον ηγετικό πυρήνα του Μαξίμου τα τελευταία επίσημα και… ανεπίσημα αντάρτικα κυβερνητικών βουλευτών. Βλέπετε το αμέσως επόμενο διάστημα έρχονται σημαντικές νομοθετικές παρεμβάσεις όπου δεν χωρούν προσωπικές στρατηγικές.

Πέραν του σπασίματος της κεντρικής γραμμής από τις Όλγα Κεφαλογιάννη και Μαριέττα Γιαννάκου, το Μέγαρο Μαξίμου θορυβήθηκε και από το γεγονός ότι ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννης Μπούγας, προσπαθούσε εναγωνίως να βρει ομιλητές μεταξύ των συναδέλφων του προκειμένου να στηριχθεί το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τη φαρμακευτική κάνναβη, το οποίο έφερε την υπογραφή του Άδωνι Γεωργιάδη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού έχουν δώσει εντολή στην ομάδα του στη Βουλή να έχουν τα μάτια τους… δεκατέσσερα για να προλαμβάνουν ανάλογες καταστάσεις. Γιατί εδώ που τα λέμε τα παλικάρια δεν έδειξαν και τα καλύτερα ανακλαστικά.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*