Πρόσκληση υποβολής αίτησης προσωρινής τοποθέτησης μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, σε σχολικές μονάδες ΣΜΕΑΕ εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πέλλας, για το διδακτικό έτος 2021-2022

Καλούνται τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ (με οργανική τοποθέτηση και οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ), που για το διδακτικό έτος 2021-2022 επιθυμούν να αποσπαστούν-τοποθετηθούν προσωρινά σε σχολικές μονάδες ΣΜΕΑΕ, εντός του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πέλλας, να υποβάλλουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση mail@dipe.pel.sch.gr από την Τρίτη 6-7-2021 έως και την Παρασκευή 9-7-2021 και ώρα 14.00 μμ.

Τα υπάρχοντα λειτουργικά κενά στις σχολικές μονάδες ΣΜΕΑΕ της Διεύθυνσης Π.Ε. Πέλλας επισυνάπτονται, μπορεί όμως να προκύψουν και νέα κατά τη διαδικασία των αποσπάσεων.

Η αίτηση-δήλωση προσωρινής τοποθέτησης θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα επίσημα αποδεικτικά στοιχεία των κριτηρίων που μοριοδοτούνται, σε ένα αρχείο pdf.

Κατά την αποστολή των δικαιολογητικών θα αναφέρεται στο Θέμα: «Αίτηση-Δικαιολογητικά μέλους ΕΕΠ-ΕΒΠ για προσωρινή τοποθέτηση εντός ΠΥΣΠΕ – Ονοματεπώνυμο (με την επισήμανση ΥΠΟΨΗ ΠΥΣΠΕ».Παρακαλούνται οι Διευθυντές/τριες και Προϊστάμενοι/νες των Σχολικών Μονάδων Ν. Πέλλας, να ενημερώσουν όλους τα μέλη ΕΕΠ & ΕΒΠ ευθύνης τους.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*