Πραξικόπημα Αυγενάκη: Ακυρώθηκαν οι εκλογές της ΕΟΚ!

avgenakis

Για «λόγους ασφαλείας» με αφορμή εκδήλωση που… έχει αναβληθεί, οι εκλογές της ΕΟΚ αναβλήθηκαν με σκοπό τελικά να γίνουν ηλεκτρονικά ώστε να υπάρχει «έλεγχος».

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έπαιξε το τελευταίο του χαρτί για την αναβολή στις εκλογές της ΕΟΚ και η ΕΛ.ΑΣ αποφάσισε να μην διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας την Κυριακή (30/5).

Υπό τον φόβο επεισοδίων και για «λόγους ασφαλείας», με την υποσημείωση ότι η εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από το έπος του Γουέμπλεϊ τελικά αναβλήθηκε, η Ελληνική Αστυνομία απαγόρευσε την διεξαγωγή των εκλογών και επέβαλλε απαγόρευση κάθε υπαίθριας συνάθροισης την Κυριακή (30/5), από τις 06:00 μέχρι τις 24:00, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Λ.Αλεξάνδρας – Π.Κυριακού – Τσόχα – Κόνιαρη.

Στο έγγραφο, που μπορείτε να δείτε και στο τέλος του κειμένου, τονίζεται επίσης πως η ακύρωση των εκλογών «πηγάζει» και από το κλίμα έντασης που επικρατεί ανάμεσα στους υποψήφιους. Ουσιαστικά όμως, υπήρξε κυβερνητική εντολή μέσω του Λευτέρη Αυγενάκη για αυτή την κίνηση, η οποία δεν έχει νόημα, αφού η εκδήλωση για το Γουέμπλεϊ δεν θα διεξαχθεί καν και πρακτικά δεν υπάρχουν οι κίνδυνοι στους οποίους στέκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως είναι προφανές, σκοπός είναι να φτάσουμε μέχρι την ηλεκτρονική διεξαγωγή των αρχαιρεσιών της ΕΟΚ, ώστε να υπάρχει «έλεγχος» και να συνεχιστεί η παρέμβαση της κυβέρνησης στο αυτοδιοίκητο των Ομοσπονδιών.

Πρέπει να σημειωθεί επίσης πως λογικά θα υπάρξει νέα διοίκηση Πρωτοδικείου, η οποία θα κληθεί να οδηγήσει την Ομοσπονδία σε αρχαιρεσίες με τον τρόπο που επιθυμεί η κυβέρνηση. Με βάση μάλιστα την προϊστορία σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οι εκλογές θα διεξαχθούν μέσα στις επόμενες 45 μέρες.

Εδώ μπορείτε να δείτε το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ:

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*