Πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ – Παραίτηση Κούλογλου – “Να παραδώσει την έδρα” – Δεν την παραδίδω”

Ο Στέλιος Κούλογλου γνωστοποίησε την απόφασή του να παραιτηθεί από την ευρωομάδα της Αριστεράς και ο ΣΥΡΙΖΑ τον καλεί να παραδώσει την έδρα του στο κόμμα.

Ο Στέλιος Κούλογλου , με ανοιχτή του επιστολή προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την ανεξαρτοποίησή του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κόμμα «στερείται σοβαρότητας» και για όσους ήθελαν να κρατήσουν μια ανεξάρτητη στάση, «η κατάσταση είναι ανυπόφορη».

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να καλέσει τον Στέλιο Κούλογλου να παραδώσει την έδρα του στο κόμμα, μετά την παραίτησή του.

«Να παραδώσει την έδρα στο κόμμα με το οποίο εκλέχτηκε», διαμηνύουν άτυπα στον Στέλιο Κούλογλου, στελέχη της Κουμουνδούρου.

Μετέπειτα, ο Στέλιος Koύλογλου, μιλώντας ”Στο Κόκκινο”, τόνισε ότι δεν παραδίδει την έδρα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξανακατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ”αν υπάρχει κάτι που να τον εκφράζει”. Είπε ότι τώρα δεν βρίσκεται σε συζήτηση με άλλο κόμμα ή άλλα πρόσωπα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*