Πιο όμορφη από ποτέ στα 27 της χρόνια: Αυτή είναι η εντυπωσιακή κόρη του Νότη Σφακιανάκη (Pics)

Ο Νότης Σφακιανάκης μπορεί να έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας, με πολλούς από τους χιλιάδες φίλους του να ανησυχούν για τους λόγους που ο αγαπημένος τους λαϊκός ερμηνευτής έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τη δισκογραφία αλλά και τις ζωντανές εμφανίσεις, μαρτυρίες όμως φίλων και στενών ανθρώπων του περιβάλλοντός του αλλά και μία πρόσφατη φωτογραφία του βεβαιώνουν ότι ο ίδιος είναι καλά και παραμένει μαζί με τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του.

Ο ίδιος, είναι παντρεμένος πολλά χρόνια με τη Βρετανή Κίλι την οποία γνώρισε στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Κω, όταν εκείνη δούλευε ως ξεναγός. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα δίδυμα Αφροδίτη και Απόλλωνα. Τα δύο αδέρφια έφυγαν για τις σπουδές τους για την Αγγλία και πλέον ζουν μόνιμα εκεί.

Ο Απόλλωνας ο οποίος είναι 28 ετών, πήρε το γονίδιο της μουσικής από τον πατέρα του και σπούδασε μουσική, ενώ η αδερφή του, Αφροδίτη, σπούδασε σχέδιο μόδας και εργάζεται στο αντικείμενο των σπουδών της.

Η Αφροδίτη, ασχολείται ενεργά με τα social media της και ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στο Instagram της, δείχνοντας ότι όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο ομορφαίνει!

Δείτε τη στις λήψεις που ακολουθούν:

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*