Περιοδεία κλιμακίων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην Κεντρική Μακεδονία

Περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία πραγματοποιούν κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Τα στελέχη του Κινήματος θα έχουν, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, σειρά συναντήσεων με αγρότες και κτηνοτρόφους σεΠέλλα, Χαλκιδική και Ημαθία, για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, μεταξύ των οποίων οι μεγάλες καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ και οι προβλέψεις της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

Ειδικότερα, κλιμάκιο με επικεφαλής τον βουλευτή Αργολίδας, Ανδρέα Πουλά, θα έχει στις 11.00 συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πέλλας, στις 12.30 με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Προφήτη Ηλία και στις 14.00 με κτηνοτρόφους στον Δήμο Αλμωπίας. Στις 16.00 τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα βρεθούν στο μπλόκο Αριδαίας και στις 18.00 θα συζητήσουν με αγρότες και εκπροσώπους συνεταιρισμών στο χωριό Άγρας του Δήμου Έδεσσας.

Περιοδεία στα αγροτικά μπλόκα Βέροιας και Αλεξάνδρειας Ημαθίας θα πραγματοποιήσει στις 10.30 κλιμάκιο με επικεφαλής τον Γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας, Σάββα Τσιχλακίδη και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Ολυμπία Αποστόλου. Αντίστοιχα, αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χαλκιδικής, Αργύρη Τσινά, και τους υπεύθυνους Αγροτικού και Οργανωτικού, Δημήτρη ΜηκέκαιΘεόδωρο Λιολίδη, θα βρεθεί στις 17.00 στο μπλόκο αγροτών στον κόμβο των Νέων Μουδανιών.

Σήμερα, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον βουλευτή Κιλκίς, Στέφανο Παραστατίδη, και τον αναπληρωτή Γραμματέα Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιχάλη Τζελέπη, βρέθηκε στην Πιερία, όπου επισκέφθηκε τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς «ΣΑΜΨΟΥΣ», «ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ» και «ΣΠΕΚΟ ΒΡΟΝΤΟΥΣ», ενώ είχε και συνάντηση στο Δίον με αγρότες της περιοχής.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*