ΠΕ Πέλλας: Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή και διαγράμμιση του δρόμου Πολυκάρπη-Μοναστήρι και της γέφυρας, στα Λουτρά Πόζαρ

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της Επαρχιακής Οδού 2, από την έξοδο της Πολυκάρπης μέχρι το Μοναστηράκι, καθώς ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις αποκατάστασης του οδοστρώματος και έγινε η διαγράμμιση του δρόμου, σε μήκος 2.700 μέτρων.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Πολυκάρπης – Μοναστηράκι, εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων επαρχιακών οδών (2, 11, 12, 13)» της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ.

Επί πλέον παραδόθηκε σε χρήση των πολιτών η γέφυρα του Θερμοπόταμου, στα Λουτρά Πόζαρ, μετά την πλήρη ανακατασκευή της με νέο ασφαλτικό.

Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των δύο παρεμβάσεων δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης, Ιορδάνης Τζαμτζής, επισημαίνοντας τη βαρύτητα που δίνει η Π.Ε. Πέλλας στην ασφάλεια του οδικού δικτύου ευθύνης της. « Στόχος μας είναι η διευκόλυνση των μετακινήσεων των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο κατά την οποία αυξάνεται η επισκεψιμότητα στην περιοχή μας και εντείνονται οι οδικές μεταφορές προϊόντων. Προσπαθούμε για τον εκσυγχρονισμό των δρόμων, με στοχευμένες παρεμβάσεις, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της Π.Ε. Πέλλας. Οποιαδήποτε παρέμβαση βελτιώνει τις συνθήκες ασφάλειας και ποιότητας των μετακινήσεών μας στους δρόμους, για εμάς αποτελεί έργο ουσίας και βελτίωσης της καθημερινότητάς μας».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*