Οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα – Αποκλεισμοί στην εθνική και συλλαλητήριο στην Agrotica

Τις περαιτέρω κινητοποιήσεις τους μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους ανακοίνωσαν οι αγρότες της Θεσσαλίας μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στον Παλαμά.

Συγκεκριμένα οι αγρότες αποφάσισαν πρώτον να αποστείλουν τα αιτήματα στο Μαξίμου ώστε να τα επεξεργαστούν στην κυβέρνηση  και να οριστεί η συνάντηση με τον πρωθυπουργό, δεύτερο όλα τα μπλόκα όλης της Θεσσαλίας συντονισμένα στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης (31/01/2024) θα αποκλείουν ταυτόχρονα το σημείο στο όποιο βρίσκονται σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο και τρίτο οι Θεσσαλοί αγρότες κατεβαίνουν στην Agrotica το ερχόμενο Σάββατο και πραγματοποιούν συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στην βόρεια είσοδο της έκθεσης.

Ειδικότερα οι αγρότες της Θεσσαλίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την Τετάρτη (31/01/2024) συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Καρδίτσα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει η Εθνική Οδός ταυτόχρονα σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Βόλο

Με τα τρακτέρ στην Εγνατία για Θεσσαλονίκη οι αγρότες στις Σέρρες

Τρακτέρ από τις Σέρρες θα κάνουν την εμφάνιση τους νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην Εγνατία Οδό, στο δρόμο Σερρών-Θεσσαλονίκης.

Οι Σερραίοι αγρότες θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί από την πόλη των Σερρών με προορισμό τη Θεσσαλονίκη όπου θα πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 13:00 στην Agrotica και όπως αποφάσισαν θα παραμείνουν εκεί μέχρι και την Κυριακή.

Οι Σερραίοι αγρότες ενημερώθηκαν και σήμερα από τον Πρόεδρο του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου Διαμαντή Διαμαντόπουλο και τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Παναγή για τη σύσκεψη που έγινε το πρωί στο γραφείο του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, υποστράτηγου Γιώργου Παπαδόπουλου για τον σχεδιασμό που έγινε  ώστε να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα στην κυκλοφορία μέσα στην πόλη.

Όπως συμφωνήθηκε στη πρωινή σύσκεψη η κάθοδος των αγροτών από Σέρρες, Χαλκιδική, Γιαννιτσά, Δερβένι, Κιλκίς και από άλλες περιοχές στη Θεσσαλονίκη θα γίνει με 300 τρακτέρ.

Πηγή: newsit.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*