Ο Σαμαράς “αδειάζει” Μητσοτάκη: «Θα λέμε στο λαό να μην απέχει και ταυτόχρονα σε βουλευτές και υπουργούς να απέχουν»;

samaras-vouli

Για το νομοσχέδιο που επιθυμεί να ψηφίσει η κυβέρνηση για τα ομόφυλα ζευγάρια μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κάνοντας ένα δηκτικό σχόλιο προς τον Πρωθυπουργό που προέτρεψε τους βουλευτές να απέχουν από τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ειδικότερα, ο πρώην πρωθυπουργός, φθάνοντας στο Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου -με αφορμή και τις θετικές εξελίξεις με την παραμονή του Εφετείου- και ερωτώμενος για το θέμα που έχει ανακύψει, τόνισε πως η κοινωνία έχει ξεκάθαρη άποψη και πως ο ίδιος θα τοποθετηθεί στη Βουλή.

«Στη συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη, γι’ αυτό το ζήτημα κι εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή», επισήμανε ο Αντώνης Σαμαράς.

Στη συνέχεια, ερωτώμενος για τη στάση αποχής που πρότεινε ως θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους βουλευτές της Ν.Δ. που διαφοροποιούνται, ο πρώην πρωθυπουργός είπε δηκτικά: «Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει και λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*