Ο Μιχάλης Μπεκίρης ήταν ο πρώτος που διαφώνησε με τη στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη και άνοιξε το δρόμο της εξόδου.

mpekiris nd

Πριν περίπου ένα χρόνο ο πρώην υπουργός της Κυβέρνησης Καραμανλή και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλη τη διαδικασία των εσωκομματικών Μιχάλης Μπεκίρης, είχε παραιτηθεί απο Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και είχε αναλάβει ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά δημόσιος υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών Στέλιος Πέτσας.

Οι φήμες ήταν πολλές για τις διαφωνίες του κου Μπεκίρη σχετικά με τη χάραξη της στρατηγικής της ΝΔ. Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, κάτι που έγινε δεκτό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Βέβαια πολλοί θεώρησαν την παράιτηση ότι είχε σχέση με την κάθοδο τη δική του ως υποψήφιος Δήμαρχος στην Πάτρα ή του αδερφού του Φοίβου ως υποψήφιος Βουλευτής στην Αχαϊα. Ωστόσο διαψεύθηκαν όλοι καθώς κανένας Μπεκίρης δεν υπάρχει στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει το κακό κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών, το οποίο ξεκίνησε αμέσως μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και την τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη ως αντιπρόεδρου αλλά και με τις αυξημένες αρμοδιότητες του Τάκη Θεοδωρικάκου.  

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*