Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βενιζέλου διορίστηκε μετακλητός υπάλληλος της Βουλής από τη ΝΔ

venizelos-mitsotakis

Στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Τασούλα, σε θέση μετακλητού υπαλλήλου τοποθετήθηκε το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος έχει διατελέσει πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Κ. Τασούλα, διορίστηκε στο Γραφείο του Προέδρου της Βουλής, στη Βουλή, σε θέση μετακλητού υπαλλήλου κατηγορίας ΠΕ.

Ο κ. Ρήγας που εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του, το 1974, έχει διατελέσει για πολλά χρόνια Νομάρχης Κυκλάδων, αλλά και βουλευτής Κυκλάδων, ενώ το 2010 πέρασε από τη θέση του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Ο ίδιος εξελέγη Νομάρχης Κυκλάδων το 1994 και το 1998, ενώ το 2002 εξελέγη νομαρχιακός σύμβουλος Κυκλάδων. Το 2004 εξελέγη Βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ, και επανεξελέγη το 2007 και το 2009.

Ήταν στη θέση του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας όταν ήταν πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου, ενώ αργότερα, ανέλαβε την ηγεσία του πολιτικού γραφείου του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Β. Βενιζέλου.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*