Ο Αλέξης Πατέλης αποχαιρετά την μαχήτρια των ΛΟΑΤΚΙ Μαρίνα Γαλανού: Πολέμησε όσο λίγες για τα δικαιώματα της τρανς κοινότητας

patelis

Ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού στο ποστ του αναφέρει ότι συνεργάστηκε στενά με τη Μαρίνα, στο πλαίσιο της Επιτροπής για την Εθνική Στρατηγική Ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+

Την θλίψη του για τον θάνατο της ακτιβίστριας και προέδρου του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, Μαρίνας Γαλανού, εξέφρασε με ανάρτησή του ο Αλέξης Πατέλης.

Ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού στο ποστ του αναφέρει ότι συνεργάστηκε στενά με τη Μαρίνα, στο πλαίσιο της Επιτροπής για την Εθνική Στρατηγική Ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+: «Και ποιος δεν ήξερε την Μαρίνα! Ως πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών πολέμησε όσο λίγες για τα δικαιώματα της τρανς κοινότητας», ανάφερει στο μήνυμά του.

«Γνώρισα ένα άνθρωπο που έδωσε τη ζωή του για να προστατεύσει άλλους. Που νοιαζόταν και δεν άφηνε πέτρα που να μην σηκώσει για να βοηθήσει. Ούτε η ασθένεια της δεν στάθηκε εμπόδιο στον αγώνα της. Μέχρι προχθές ήθελε να υποβάλει προτάσεις για τον Ποινικό Κώδικα που βρίσκεται σε διαβούλευση. Μαρίνα μου καλό ταξίδι. Μένει μέσα μας η φλόγα σου. Μας εμπνέεις», γράφει στη συγκινητική ανάρτησή του ο Αλέξης Πατέλης.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*