Νικόλας Βαλνάρης: Όταν οι πράξεις είναι πιο πάνω από τα λόγια

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Στάμκου “Πέλλα – Μαζί – Συνεχίζουμε” Νικόλας Βαλνάρης παραθέτει τους σταθμούς της αυτοδιοικητικής του πορείας. Μιας πορείας που είχε περισσότερα έργα παρά λόγια που είναι το σύνηθες.
Αναλυτικά η ανάρτηση του:
ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ
●Το 2014 εκλέχθηκα για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος.
●Το 2016 ανέλαβα για πρώτη φορά θέση ευθύνης και συνεχίζω ασταμάτητα μέχρι και σήμερα.
●Για 52 μήνες περίπου υπηρέτησα τον Δήμο Πέλλας από τη θέση του προέδρου του ΚΕΚΑΠΠΑ. Τους υπόλοιπους μήνες διετέλεσα αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γιαννιτσών και κοινωνικής πολιτικής και Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κύρρου και αγροτικής ανάπτυξης.
●Στο διάστημα αυτό ανακαινίστηκαν και δέχθηκαν παρεμβάσεις σχεδόν όλοι οι παιδικοί σταθμοί , αυξάνοντας την ποιότητα φιλοξενίας των παιδιών.
●Δημιουργήθηκε ο 1ος Βρεφονηπιακός σταθμός στην ιστορία του δήμου και της πόλης μας και ακολούθησαν άλλοι 2. Ένας ακόμα στις Αμπελειές και ένας στην Κρύα Βρύση .
●Δημιουργήθηκε μια απογευματινή δομή, ένα Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας παιδιών δυσλειτουργικών οικογενειών προκειμένου, μέσω της πολύπλευρης υποστήριξης των μελών τους, να μειωθεί ο κίνδυνος εκδήλωσης αντικοινωνικής και παραβατικής συμπεριφοράς καθώς και οι πιθανότητες περιθωριοποίησης τους.
●Με την δημιουργία αυτών των δομών δημιουργήθηκαν 17 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ οι οποίες κάλυψαν τις ανάγκες λειτουργίας .
ΒΑΛΝΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε. ΚΥΡΡΟΥ & ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΥΞΗΣ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*