Νέα υποψηφιότητα για τον Τζιτζικώστα ο Κώστας Καρασαρλίδης από την Σκύδρα

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κώστα Καρασαρλίδη για τις Περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Αγαπητοί πολίτες,
Με μεγάλη χαρά και τιμή, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του περιφερειακού συμβούλου στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Είναι μια ισχυρή πρόκληση που αναλαμβάνω με ευγνωμοσύνη και αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία μας.
Μέσα από τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, αναδεικνύουμε τις αξίες της διαφάνειας, της ευθύνης και της συνεργασίας, στοχεύοντας στη βελτίωση της περιοχής μας. Θα εργαστούμε για να δημιουργήσουμε μια δίκαιη, βιώσιμη και ευημερούσα κοινωνία για όλους.
Ακούγοντας τις ανάγκες και τις προτάσεις σας, θα προσφέρουμε ανοιχτές πλατφόρμες συζήτησης και συμμετοχής, γιατί η κοινωνία μας είναι ο σπουδαιότερος σύμβουλος.
Στηριζόμενοι στην εμπειρία και την ενότητά μας, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Σας προσκαλώ να συνεργαστούμε και να οικοδομήσουμε από κοινού το μέλλον που ονειρευόμαστε.
Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Στις εκλογές του Οκτωβρίου, παρακαλώ εμπιστευθείτε την υποψηφιότητά μας και δώστε μας την ευκαιρία να εργαστούμε για το κοινό καλό.
Ευχαριστώ θερμά και ανυπομονώ να σας γνωρίσω και να ακούσω τις φωνές σας στο δρόμο της προόδου και ανάπτυξης της περιοχής μας.
Με εκτίμηση,

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*