Νέα Φιλαδέλφεια: Πληροφορίες ότι εντοπίστηκε η «φιγούρα» του δράστη (video)

Του ανθρώπου που στέρησε τη ζωή του άτυχου φιλάθλου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Σύμφωνα με το ERTNEWS, υπάρχει μία θολή αποτύπωση σε εικόνα, ενός άνδρα που το χέρι του, διακρίνεται να έχει παράλληλη κίνηση με το χέρι του Μιχάλη, την ώρα των αιματηρών επεισοδίων. Το χέρι του φαίνεται σα να ακουμπάει το χέρι του άτυχου φιλάθλου της ΑΕΚ και ίσως να είναι η στιγμή που του κόβει τη βραγχιόνια αρτηρία με μαχαίρι.

Είναι το καρέ που αναλύουν ξανά και ξανά τα στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ καθώς πιστεύουν ότι ίσως αυτή να είναι η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στον Μιχάλη. Ένα θολό καρέ που ωστόσο διευκρινίζεται ότι δεν είναι δυνατόν να ταυτοποιήσει στον δολοφόνο…

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι νεότερες πληροφορίες από το πεδίο των ερευνών, κάνουν λόγο για έναν δράστη ψηλό, εύσωμο, με τατουάζ στο λαιμό, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Όπως είπε ο δικηγόρος του αδερφού του Μιχάλη: «Θεωρώ ότι υπάρχει το υλικό, βιντεοληπτικό, γενετικό τα μέσα ενδεχομένως που χρησιμοποίησαν για την τέλεση του εγκλήματος, αυτόφωρες συλλήψεις. Αλίμονο σε μια τέτοια υπόθεση που έχουμε όλα αυτά να μην βρούμε τους δράστες».

Ταυτόχρονα με το βιντεοληπτικό υλικό, η Αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα των δειγμάτων dna και εξετάζει τα κινητά των χούλιγκαν που έχει στα χέρια της αναζητώντας βίντεο ή φωτογραφίες από τη μοιραία νύχτα. Υλικό δηλαδή, που τράβηξαν οι ίδιοι οι Κροάτες.

Πηγή: newsit.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*