Νέα Δημοκρατία: Νέος γραμματέας ο Π. Μαρινάκης με απόφαση Μητσοτάκη και ο «κομμένος βήχας» σε στελέχη που καλόβλεπαν τη θέση

mitsotakis marinakis

Εδώ και καιρό η στήλη big mouth του powergame.gr μας έχει ενημερώσει ότι στο επερχόμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προτείνει τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη, για τη θέση του γραμματέα του κόμματος.

Σύμφωνα με την στήλη, η συγκεκριμένη επιλογή είναι οριστική, αφού ο πρωθυπουργός έχει καταλήξει στο συγκεκριμένο πρόσωπο, αξιολογώντας τόσο την οργανωτική δυνατότητα του νεαρού πολιτικού, όσο και την απήχηση που έχει στα νεανικά κοινά όπου η ΝΔ, αντιμετωπίζει μια σχετική δυσκολία προσέγγισης. Όσον αφορά τον απερχόμενο γραμματέα, Γιώργο Στεργίου, το big mouth αναφέρει πως θα μετακινηθεί σε άλλο πόστο.

Τον βήχα σε ορισμένα «γαλάζια» κοινοβουλευτικά στελέχη, που ορέγονταν τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής φρόντισε να κόψει το Μέγαρο Μαξίµου.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι τα εν λόγω στελέχη έδιναν και σχετικές διαρροές σε δημοσιογράφους. Είπαμε, τέλος η εποχή των βουλευτών σε αυτόν τον ρόλο…

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*