Μήνυμα του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας προς τους νέους Διευθυντές & νέες Διευθύντριες Σχολικών Μονάδων

Μήνυμα του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας προς τους νέους Διευθυντές & νέες Διευθύντριες Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας
Αγαπητοί/Αγαπητές,
Κατόπιν της σημερινής Απόφασης Τοποθέτησής σας, εκφράζω σε εσάς τους νέους Διευθυντές/τις νέες Διευθύντριες της ΔΠΕ Πέλλας, τα θερμά μου συγχαρητήρια!! Εύχομαι η θητεία σας να είναι απροβλημάτιστη, δημιουργική και να αποτελέσει κίνητρο αποδοτικότητας, συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας για όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, προς όφελος πάντα των μαθητών μας.
Το Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής της ΔΠΕ Πέλλας λειτουργώντας με απόλυτα αξιοκρατικό, υποδειγματικό -θα έλεγα- τρόπο- εργάστηκε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα της τοποθέτησής σας.
Εντός των τριών (3) τελευταίων εργάσιμων ημερών του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022-2023, σύμφωνα με το άρθρο 100 του Ν. 5043/2023, θα αναλάβετε υπηρεσία στα νέα σας καθήκοντα, στα οποία θα με έχετε δίπλα σας ως συνεργάτη, συνάδελφο και αρωγό στο δύσκολο και απαιτητικό έργο σας. Δίπλα σας θα είναι και οι νέοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι θα συνδράμουν και αυτοί με όλες τους τις δυνάμεις.
Σας εύχομαι Υγεία, Ευημερία, και, σας προσκαλώ να δώσουμε από κοινού τον αγώνα μας για μια καλύτερη και σύγχρονη δημόσια εκπαίδευση.
Με σεβασμό και εκτίμηση,
Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας
Σάββας Ταϊλαχίδης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*