Μεγάλη νίκη για το ΚΚΕ στην Πάτρα – «Γύρισαν» Καισαριανή, Πετρούπολη και Χαϊδάρι, πήρε και Τύρναβο

Χαμόγελα στο ΚΚΕ καθώς οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που είχαν περάσει στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών σε Πάτρα, Καισαριανή, Πετρούπολη, Χαΐδάρι και Τύρναβο κατάφεραν να κερδίσουν τους δήμους.

Μεγάλη νίκη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» καταγράφηκε στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών σε Πάτρα, Καισαριανή, Πετρούπολη, Χαϊδάρι και Τύρναβο, γεγονός που επιβεβαιώνει πως το ΚΚΕ ήταν από τους κερδισμένους των τελευταίων αναμετρήσεων.

Στην Πάτρα, ο Κώστας Πελετίδης εκλέχθηκε για τρίτη συνεχόμενη εκλογική «μάχη» δήμαρχος, αγγίζοντας το 57%. Η Καισαριανή έγινε ξανά «κόκκινη» μετά τη νίκη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του Ηλία Σταμέλου που επικράτησε με 62%. Στο ΚΚΕ «γύρισε» και η Πετρούπολη καθώς ο Βαγγέλης Σίμος εκλέχθηκε ξανά δήμαρχος της πόλης, συγκεντρώνοντας 55,3%. Νέος δήμαρχος Χαϊδαρίου, για δεύτερη φορά εκλέχθηκε ο Μιχάλης Σελέκος που συγκέντρωσε 55,23%. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου κέρδισε το Δήμο Τυρνάβου, με τον ΣτέλιοΤσικριτσή να είναι ο νέος δήμαρχος της πόλης.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*