Με δύο διαφορετικές επιστολές επέλεξαν να αποχωρήσουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τις οργανώσεις μελών της Πέλλας

syriza_pellas_2020

Με δύο διαφορετικές επιστολές επέλεξαν να αποχωρήσουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τις οργανώσεις μελών στο νομό Πέλλας

ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ:

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ 25 ΣΤΕΛΕΧΩΝ «ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΕΚΦΥΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ»

Προς τον Συντονιστή της Ν.Ε.  Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Νομού Πέλλας.

Ανοιχτή επιστολή – δήλωση αποχώρησης στελεχών και μελώντων Οργανώσεων Μελών  Έδεσσας, Βεγορίτιδας και Σκύδρας

Μετά τις εξελίξεις στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (στις 11 -12 Νοεμβρίου2023) και την εμπρηστική – διχαστική ομιλία του νεοεκλεγέντος προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, με αναφορές σε εσωτερικούς εχθρούς κλπ, ακολούθησαν κύματα αποχωρήσεων μελών και στελεχών από τις Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ , μέσα κι έξω από τη Χώρα.

Στο Νομό Πέλλας και στην περιοχή Έδεσσας, Βεγορίτιδας και Σκύδρας,έχουν ήδη αποχωρήσει με ανακοινώσεις, δηλώσεις, αναρτήσεις στο Facebook ή επιστολές στα συντονιστικά των Οργανώσεων Μελών, πολλά μέλη του κόμματος. Αποχωρούν με λύπη καθώς βλέπουν το κόμμα, μέσα από το οποίο εκπροσωπούνταν πολιτικά και ιδεολογικά μέχρι τώρα, να μην τους εκφράζει πια.

Με την παρούσα επιστολή, που υπογράφουμε μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στις Ο.Μ. Έδεσσας – Βεγορίτιδας και Σκύδρας, ανακοινώνουμε την απόφασή μας να αποχωρήσουμε από το κόμμα.

Το κόμμα που υπηρετήσαμε με αυταπάρνηση μεταλλάσσεται, εκφυλίζεται και απαξιώνεται με ευθύνη του προέδρου του και της νέας ηγετικής ομάδας περί αυτόν.

Οι πολίτες, οι ψηφοφόροι, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, έχουν αποστασιοποιηθεί, έχουν απογοητευθεί γιατί η αριστερά φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί, ότι πάει να γίνει πολύ όμοια με την δεξιά.

Θέλουμε μια Αριστερά, που δεν θα ποινικοποιεί την άλλη άποψη ως “εσωτερικό εχθρό” , ως “πέμπτη φάλαγγα”, ως “υπονομευτές” και άλλα φληναφήματα. Γιατί, ένα κόμμα της Αριστεράς, χωρίς διάλογο, κριτική και αυτοκριτική, δεν είναι Αριστερά! Ένα κόμμα που μπορεί ο «αρχηγός» του να υποστηρίζει πότε το ένα και πότε το αντίθετό του με περισσή ευκολία χάνει την αξιοπιστία του και γίνεται περίγελος. Μια τέτοια αριστερά, χωρίς προγραμματική και προοδευτική αντιπολίτευση δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ηγεμονία της ΝΔ του Μητσοτάκη.

Στηρίζουμε τους βουλευτές που αποχώρησαν συγκροτώντας κοινοβουλευτική ομάδα με πρόταγμα τις προεκλογικές προγραμματικές  δεσμεύσεις  του κόμματος όπως αυτές ψηφίστηκαν από το 3ο Συνέδριο. Έτσι προστατεύεται η δημοκρατική αντιπροσώπευση.

Φεύγουμε από το κόμμα που αγαπήσαμε και υπηρετήσαμε ανιδιοτελώς, κοιτώντας μπροστά, όχι πίσω! Σεβόμαστε και εκτιμούμε όσους συντρόφους επέλεξαν να μείνουν. Θα συναντηθούμε σίγουρα στους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη.

Τώρα που η Δεξιά και η Ακροδεξιά επεκτείνουν την επιρροή τους στην Ευρώπη, η Αριστερά στη Χώρα μας, πρέπει να ανασυγκροτηθεί και να είναι πληθυντική.

Ένας ιστορικός κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ως εκπροσώπου της Ανανεωτικής και Ριζοσπαστικής Αριστεράς έκλεισε. Ανοίγει ένας άλλος κύκλος της Ανανεωτικής και Ριζοσπατικής Αριστεράς, που πρέπει να πρωταγωνιστήσουν οι νέοι που σήμερα απέχουν και σιωπούν.

Οι υπογράφοντες την ανοιχτή επιστολή :

ΓΑΓΚΛΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ, Αναπληρωτής Συντονιστής της ΝΕ Πέλλας

ΓΑΓΚΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, Πρώην Μέλος Συντονιστικού ΟΜ Έδεσσας – Βεγορίτιδας

ΓΑΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΑΝΤΣΗ ΕΥΗ, Μέλος ΝΕ Πέλλαςκαι πρώην υποψήφια βουλεύτρια

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Πρώην Συντονιστής ΟΜ Σκύδρας

ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΓΝΑΤΗΣ, Μέλος Ν.Ε. Πέλλας

ΚΑΡΤΑΛΗ ΕΛΕΝΗ, Μέλος Συντονιστικού ΟΜ Έδεσσας – Βεγορίτιδας

ΚΙΚΙΛΙΓΚΑΣ ΜΑΚΗΣ

ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Αναπληρωτής Συντονιστής ΟΜ Έδεσσας – Βεγορίτιδας

ΜΙΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΝΑΚΗΣ

ΠΛΑΚΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΠΟΥΠΤΣΗΣ ΤΑΣΟΣ

ΡΩΣΣΙΔΟΥ – ΠΟΥΦΛΗ ΕΥΗ, Πρώην Συντονίστρια ΟΜ Έδεσσας – Βεγορίτιδας

ΡΩΣΣΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

ΣΚΕΠΑΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, Μέλος Συντονιστικού ΟΜ Έδεσσας – Βεγορίτιδας

ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, Μέλος Συνδικαλιστικού Τμήματος ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ

ΤΣΙΓΚΟΓΛΟΥ ΜΑΝΟΛΗΣ

ΤΣΙΤΣΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Αποχώρηση 113 μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ των περιοχών Γιαννιτσών και Αλμωπίας

Συνυπογράφουμε την παρακάτω δήλωση των 57 μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος (μεταξύ των οποίων και 9 βουλευτές/τριές μας) και αποχωρούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Για μια πολιτική της ευθύνης και της ελπίδας. Συνεχίζουμε!

Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο. Οι εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2023 ανέδειξαν μια ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία νιώθει παντοδύναμη να συνεχίσει την αντικοινωνική της πολιτική και να επιβάλλει μια δεξιά ατζέντα σε κρίσιμα θέματα που σφραγίζουν το μέλλον της χώρας. Ο πολιτικός άξονας έχει μετατοπιστεί προς τα Δεξιά, η άκρα Δεξιά και οι αντιδραστικές αντιλήψεις κερδίζουν έδαφος, η βαρβαρότητα της καθημερινότητας μετατρέπεται σε νέα κανονικότητα. Απέναντι σε αυτήν την εξέλιξη, οι δυνάμεις της προοδευτικής αντιπολίτευσης εμφανίζονται σε απόσταση από τις αγωνίες και τα προβλήματα των πολιτών. Το θέμα είναι βαθιά πολιτικό. Απουσιάζει ένα σύγχρονο πολιτικό και κοινωνικό σχέδιο που πείθει, όχι ρητορικά, αλλά στην πράξη, ότι μπορούμε να νικήσουμε την κυριαρχία της Δεξιάς. Και όμως. Οι δυνατότητες υπάρχουν. Εκατομμύρια πολίτες αναζητούν μια ισχυρή, προγραμματική και οραματική αντιπολίτευση που θα μπορέσει να εκφράσει ένα νέο σχέδιο για την προοδευτική αναγέννηση της χώρας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αλλά αυτό απαιτεί μια σύγχρονη αριστερή πολιτική της ευθύνης και της ελπίδας. Που θα πείθει και θα εμπνέει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βιώνει μια διαλυτική κρίση. Ο νέος Πρόεδρος του κόμματος και η ηγετική ομάδα αρνούνται να αναγνωρίσουν και να συζητήσουν τον πολιτικό πυρήνα του προβλήματος. Αντί αυτού, επιλέγουν το ερμηνευτικό σχήμα του «εσωτερικού εχθρού» και της «Πέμπτης Φάλαγγας». Όταν δεν επιλέγουν τις επιθέσεις και τις προσβολές, καταφεύγουν σε έναν απλουστευτικό, κενό περιεχομένου, λόγο με γενικόλογα συνθήματα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά. Αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βυθίζεται στην ανυποληψία και στην απαξίωση. Είναι μια επώδυνη και διαλυτική διαδικασία που πλήττει όχι μόνο το ιστορικό κόμμα της Αριστεράς, αλλά συνολικά τις προοδευτικές δυνάμεις και τη Δημοκρατία της χώρας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναδείχθηκε δημοκρατικά. Αλλά πορεύεται αντιδημοκρατικά. Διαλύει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον μετατρέπει σε ένα άμορφο κόμμα, ενώ την ίδια στιγμή το πολιτικό του στίγμα εκπέμπει ένα συνονθύλευμα αντιφατικών απόψεων χωρίς κανένα προγραμματικό βάθος. Ένδειξη αυτής της παθογένειας είναι οι θέσεις που εκφράζει ο Πρόεδρος για κρίσιμα ζητήματα, όπου με ευκολία τη μια μέρα δηλώνει την υποταγή του κόμματος στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και την άλλη ξεσπαθώνει ρητορικά,αλλά καθόλου πειστικά εναντίον τους. Η αναξιοπιστία του, η υπονόμευση του κυβερνητικού έργου της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ (2015-2019), η αυταρχική συμπεριφορά που είδαμε στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας. Είναι μια πορεία, δυστυχώς, δίχως επιστροφή.

Όσες και όσοι υπογράφουμε αυτό το κείμενο αναγνωρίζουμε την ανάγκη και αναλαμβάνουμε την ευθύνη μιας αποφασιστικής τομής στην πορεία εκφυλισμού και απαξίωσης της Αριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα μας. Αναγνωρίζουμε τις δικές μας ευθύνες στην ανοχή, στο όνομα της πολιτικής ενότητας, σε προβληματικά φαινόμενα που οδήγησαν στην κρίση του κόμματος, την ανοχή σε διχαστικές συμπεριφορές που τροφοδότησαν το αντί-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο και απομάκρυναν από κοντά μας προοδευτικούς πολίτες καλής θέλησης. Την ίδια στιγμή παραμένουμε περήφανοι για όσα καταφέραμε την περίοδο 2015-2019 με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε το έργο να διασώσει την κοινωνική συνοχή μιας χρεωκοπημένης χώρας. Κρατάμε από την πολύτιμη και δύσκολη αυτή μάχη τις μεγάλες τομές στην κοινωνική και εργατική πολιτική, την επιτυχία της εξόδου από τα Μνημόνια, την εθνική αυτοπεποίθηση που οδήγησε στην Συμφωνία των Πρεσπών. Και κυρίως κρατάμε την επίγνωση ότι η σύγχρονη Αριστερά είναι αυτή που συγκρούεται και σχεδιάζει, που μιλά συγκεκριμένα και αναλαμβάνει την ευθύνη της άσκησης πολιτικής, που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων στο σήμερα. Η δική μας Αριστερά δεν περιορίζεται στη θέση της συνεπούς αντιπολίτευσης. Είναι η Αριστερά που διεκδικεί την κυβέρνηση. Λέει αυτό που πιστεύει και πιστεύει αυτό που λέει.

Εμείς, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, σήμερα αποχωρούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Το βήμα που κάνουμε εκκινεί από μια σκληρή παραδοχή. Η κατάσταση που έχει παγιωθεί στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν μας επιτρέπει να υπερασπιστούμε, να υλοποιήσουμε και να ανανεώσουμε το πρόγραμμα και το πολιτικό σχέδιο με βάση το οποίο διεκδικήσαμε την υποστήριξη και την ψήφο των πολιτών στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις. Η ιδεολογική μετατόπιση από αρχές και αξίες της σύγχρονης Αριστεράς, η ανεπάρκεια και οι αντιφατικές τοποθετήσεις της νέας ηγετικής ομάδας, στερούν κάθε αξιοπιστία. Ακυρώνουν κάθε προσπάθεια συσπείρωσης ευρύτερων προοδευτικών δυνάμεων από όλο το φάσμα της Αριστεράς, της Κεντροαριστεράς και της Οικολογίας και νικηφόρας πορείας ενάντια στην πολιτική της ΝΔ.

Σήμερα όμως κάνουμε ένα βήμα που κοιτάει στο μέλλον. Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτικά ισχυρή και προγραμματικά οραματική προοδευτική αντιπολίτευση, που όχι μόνο θα αμφισβητεί την ηγεμονία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανατροπή της. Αυτό απαιτεί τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου πολιτικού περιεχομένου πάνω στα μεγάλα ερωτήματα της εποχής μας: την κλιματική κρίση που επικαθορίζει συνολικά μία νέα ιστορική περίοδο, την ενδυνάμωση της εργασίας στις νέες προκλήσεις, το παραγωγικό μοντέλο της χώρας, τις κοινωνικές ανισότητες, τις σύγχρονες έμφυλες και φεμινιστικές διεκδικήσεις, το περιεχόμενο και τους θεσμούς της Δημοκρατίας. Τα σύγχρονα αιτήματα που συνομιλούν με τον στρατηγικό στόχο για σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία. Ο πολιτικός χρόνος είναι πυκνός και απαιτεί τολμηρά βήματα. Οι παλιές συνταγές έχουν δείξει τα όριά τους.

Δική μας φιλοδοξία είναι να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός αριστερού και προοδευτικού χώρου που θα διαμορφώσει τις απαντήσεις και το πολιτικό σχέδιο που θα ανταποκρίνεται στις αναζητήσεις και στις προσδοκίες των πολιτών. Όχι μόνοι και μόνες μας. Όχι με τη λογική της τεχνητής συγκόλλησης παλιών ή νέων θραυσμάτων. Αλλά μέσα από την πολιτική και οργανωτική δουλειά από τα κάτω, από την ανασύνθεση των προοδευτικών δυνάμεων, από την διαμόρφωση ενός σύγχρονού πολιτικού και κοινωνικού ρεύματος με τους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες, με τα σύγχρονα κοινωνικά κινήματα, με τις δυνάμεις της πολιτικής οικολογίας, με τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη ενάντια στους αποκλεισμούς, στις διακρίσεις, στις δυσκολίες και στον εκφασισμό της καθημερινής ζωής.

Μπορούμε να νικήσουμε. Το 2024 σφραγίζεται από το ορόσημο των 50 ετών της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας. Έχει έρθει η ώρα για μια επανεκκίνηση της Δημοκρατίας. Μια νέα πορεία για τη χώρα που θα στηρίζεται στα μεγάλα κεκτημένα της Μεταπολίτευσης, αλλά την ίδια στιγμή θα προωθεί αποφασιστικές τομές και προοδευτικές πολιτικές που δίνουν υπόσταση στο σύγχρονο περιεχόμενο της Δημοκρατίας: μια κοινωνία ισότητας, ελευθερίας και δικαιοσύνης. Μια κοινωνία ασφάλειας, συμπερίληψης και καλύτερης ζωής.

Σε αυτόν τον στόχο θα αφιερώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ:

Αμοιρίδης Παναγιώτης, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Αμοιρίδου Τασούλα, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Αντωνάρα Μαρία, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Αργυράκη Βούλα, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Αργυράκης Θέμης, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Αχτσιόγλου Θέμης, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Αχτσιόγλου Πάνος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Βαρελάς Γιάννης, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Βασιλειάδης Ιωάννης, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Βεζυρίδης Ιωάννης, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Βασιλούδη Λένα, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Γαβριηλίδου Χρυσούλα, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Γαργάλας Χρήστος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Γιοβάνης Δημήτρης, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Γκιργκινούδης Τάκης, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Γραμουσένη Φωτεινή, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Γκίλη Μαρία, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Δεβετζάκη Ευλαμπία, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Δεμερτζίδης Γιάννης, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Δημητριάδης Βασίλης, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Δημητριάδης Γιώργος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Δημητριάδης Κώστας, μέλος Συντονιστικού Ο.Μ. Αλμωπίας

Δημητριάδου Αλέκα, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Δημητριάδου Ελένη, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Δημτσούδη Δήμητρα, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Δοϊτσίνης Βασίλης, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Ζουρνατζίδου Θεανώ, Ο.Μ. Γιαννιτσών, μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας

Θεοδωρίδου Νατάσα, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Θεολόγου Γιάννης, μέλος Συντονιστικού Ο.Μ. Αλμωπίας, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας

Ιωαννίδου Κερασία, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Καλπακίδου Μαρία, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Καραογλανίδης Αντώνης, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Καραογλανίδης Απόστολος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Καραογλανίδης Χρήστος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Κατιρτζόγλου Αναστάσιος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Κιουζέπη Μαρία, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Κιουτσούκογλου Συμεών, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Κρινής Γιάννης, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Κωστίτση Παπασταθοπούλου Ζωή, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Κωστίτσης Αλέξανδρος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Λαζαρίδης Χαράλαμπος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

ΛαμπρίδηςΤέλης, πρώην Συντονιστής Ο.Μ. Αλμωπίας

Μάγγος Θέμης, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Μπιλίτσης Νίκος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Μπόλλα Ζωή, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Μπόλλας Δημήτριος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Νικέζη Όλγα – Δάφνη, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Ντιούδη Παναγιώτα, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Ντιούδη Ροδή, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Παναγιωτίδης Σπύρος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Παναγιωτίδου Βιργινία, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Παντζαρτζή Ευανθία, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Παντζαρτζή Κλεοπάτρα, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Παντζαρτζή Νεκταρία, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Παντζαρτζής Δημήτριος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Παντζαρτζής Πρόδρομος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Παπαδοπούλου Δέσποινα, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Παπαευαγγέλου Χρήστος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Παπαστόιτση Φιλιώ, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Παστόπουλος Σεραφείμ, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Παυλίδης Μπάμπης, Συντονιστής Ο.Μ. Αλμωπίας

Παυλίδης Συμεών, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Παυλίδου Έφη, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Πέτση Κατερίνα, μέλος Συντονιστικού Ο.Μ. Αλμωπίας

Πέτογλου Πρόδρομος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Πόπης Μάριος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Σαλονικίδης Κώστας, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Σαμάντης Νίκος, μέλος Συντονιστικού Ο.Μ. Αλμωπίας

Σαρτίνα Δήμητρα, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Σαρτίνα Ελένη, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Σαρτίνας Σταύρος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Σαχπατζίδης Γιώργος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Σαχπατζίδης Χρήστος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Σαχπατζίδου Δανάη, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Σεβαστάκης Φώτιος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Σμία Ζωή, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Σμίας Χρήστος, Ο.Μ. Γιαννιτσών, πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Στεφανίδης Γεώργιος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Στεφανίδης Κων/νος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Στεφανίδης Στέφανος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Στεφανίδου Θεοδώρα,Ο.Μ. Γιαννιτσών

Στεφανίδου Χριστίνα, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Σύκας Νικόλαος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Συμεωνάκη Βάσω, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Τίκης Βασίλης, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Τρεμπολίτης Κώστας, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Τρεμπολίτου Ιωάννα, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Τρεμπολίτου Μαρία, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Τσαβαλάκογλου Αναστάσιος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Τσαβαλάκογλου Δημήτριος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Τσαβαλάκογλου Παύλος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Τσακιρίδου Μαρία, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Τσακμακίδης Μάκης, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Τσιάλμα Πόπη, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Τσαμαλδούπη Ευτέρπη, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Τσίτα Δήμητρα, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Τσομπάνη Χρυσή, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Τσούφη Ελένη, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Φυντανής Ιωακείμ, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Φωτιάδης Σάββας, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Χατζηασλανίδης Νίκος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Χατζηηλιάδης Πέτρος,Ο.Μ. Γιαννιτσών

Χατζηκαλλινικίδης Χρήστος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Χατζηκαλλινικίδου Φωτεινή, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Χατζόγλου Ευστάθιος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Χατζόγλου Σουλτάνα, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Χατζόγλου Φώτιος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Χριστοδούλου Βλαδίμηρος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Χριστοφορίδης Ηλίας-Σπύρος, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Χρυσάφη Γκίγκη Παρασκευή, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Ψωμά Ιφιγένεια, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Ψαρρά Κατερίνα, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Ψαρράς Στρατής, Ο.Μ. Γιαννιτσών

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*