Κυριάκο, τώρα που γυρίζει!!!

mitsotakis

Φίλτατε Κυριάκο, από τη στιγμή που βρήκες την εύκολη -ως συνήθως- λύση να φορτώσεις όλη την ανεπάρκεια των… αρίστων στους αντιεμβολιαστές, δίχως να εξηγείς τις πταίει και επί εμβολίων έχουμε ραγδαία αύξηση σε κρούσματα-διασωληνωμένους-νεκρούς σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο που δεν υπήρχαν και μας κλειδαμπάρωσες, ευκαιρία να κλείσεις… αναίμακτα και τα λοιπά μείζονα θέματα που ταλανίζουν τον έρμο τούτο τόπο.

Του Όφι Ιοβόλου στο antinews.gr

Πάραυτα θα πρέπει να επισπεύσεις τις διαδικασίες κλεισίματος των Πρεσπών του Αιγαίου. Καθώς ένεκα παραίτησης Ζάεφ πιθανόν οι ακροδεξιοί να προβούν σε καμιά νέα συμφωνία με τα μεμέτια, ακυρώνοντας την… ιστορική (σύμφωνα με τις μετεκλογικές σου κυβιστήσεις) και μαζί με το Αιγαίο να χάσουμε και τη Θράκη, ίσως και τη Θεσσαλονίκη.

Κατόπιν, φρονούμε ότι λόγω των εξελίξεων βορείως της Μακεδονίας και του αυτονόητου εσαεί παγώματος -εκτός αν έχεις αυτοκτονικές τάσεις- των σκοπιανών μνημονίων, κάλλιστα θα μπορούσες να φέρεις προς κύρωση τα αναμενόμενα από το ’23 νέα μνημόνια (τα γνήσια), απόρροια της εκτόξευσης χρέους και ελλειμμάτων που μάταια προσπαθείς να επισκιάσεις με τις φούσκες περί ανάπτυξης. Δεν νομίζουμε ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα με τις ψήφους της κοινοβουλευτικής σου ομάδας. Άλλωστε, όπως έχει φανεί, η αντίστασή της εξαντλείται σε έναν fake πατριωτισμό. Το πολύ πολύ να διαφωνήσουν οι δυο πρώην πρωθυπουργοί που έχουν ξεκάθαρη στάση και να μείνεις μόνος σου με ένα υπερχρεωμένο κόμμα. Θα είσαι πάντως αρχηγός!!!

Στο μεταξύ, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να αποκλείσεις τους νταβατζήδες, πέραν των δικών σου εννοείται, από το μοίρασμα της… πράσινης πίτας. Διότι όπως θα γνωρίζεις από την οικογενειακή ιστορία, δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν από τα συμφωνηθέντα κι όλο και θα ζητούν περισσότερα, με αποτέλεσμα να βρεθείς στον αέρα. Αν όμως τους κόψεις σήμερα, θα λες στον λαό ότι σε χτυπάνε από τα ΜΜΕ τους γιατί δεν τους μοίρασες χρήμα. Καλό είναι λοιπόν, να αποφύγεις τα αλισβερίσια του μητσοτακικού παρελθόντος.

Επόμενη κίνηση η άμεση απόδοση υπηκοότητας σε όλους τους μουσαφιραίους προς ολοκλήρωση του διαβόητου μπολιάσματος. Έρχονται εκλογές Κυριάκο και πρέπει να είσαι σίγουρος για την ανακατάκτηση της αυτοδυναμίας. Μην επαναπαύεσαι στις βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις.

Στο θέμα της ασφάλειας δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Έχει φροντίσει για όλα ο πρώην κνίτης-πασόκος. Εξ ου και η πανικόβλητη αντίδραση του Τσίπρα να στείλει εκπρόσωπο στους συμπαθείς Ρομά μπας και του μείνει κάνα ψηφαλάκι.

Θα πρέπει επίσης, αφενός να εξοντώσεις τα αντίπαλα ΜΜΕ (λίγα είναι), αφετέρου να επισπεύσεις τις διαδικασίες άλωσης του κράτους από σφουγγοκωλάριους, χειροκροτητές, αυλοκόλακες κλπ. Είπαμε, παρά τη δεδομένη κυριαρχία, δεν εφησυχάζουμε.

Αυτά θαρρούμε ότι είναι τα επίφοβα προς κλείσιμο μέτωπα… τώρα που γυρίζει ο εμβολιαστικός διχασμός, όπως προείπαμε.

Τα υπόλοιπα είναι υπό τον έλεγχο των… αρίστων. Μέχρι και τις λαϊκές ξεπούλησαν στα νεοφιλελεύθερα κοράκια.

Αν ξεχάσαμε κάτι, πες στους… Αθάνατους του μητσοτακισμού, που σχολιάζουν νυχθημερόν στο Antinews (ούτε εμείς δεν είμαστε τόσες ώρες πάνω από το site), να μας το επισημάνουν.

Ζήτω ο Μωυσής!!!

Θα λέγαμε και το έθνος, αλλά ενδεχομένως να παρεξηγηθούν οι… ιδιότυποι προοδευτικοί που έχεις μαζέψει στο Μαξίμου.

Σιγά σιγά, γινόμαστε κι εμείς politically correct.

Γίνεται στο πλαίσιο του great reset.

Και εις ανώτερα…!!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*