Κρστιτς για το ξύλο στο Ελλάδα – Σερβία: «Μου επέβαλαν 3 χρόνια με αναστολή, άξιζα αυτό που συνέβη» (vid)

Ο Νέναντ Κρστιτς γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ στο τουρνουά Ακρόπολις του 2010. Ένα τουρνουά που… σημαδεύτηκε από τα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες της Ελλάδας και της Σερβίας, στα οποία πρωταγωνίστησε ο ίδιος.

Μιλώντυας στο Jaomile Podcast είπε: «Ο Κέσελ χτύπησε τον Τσαρτσαρή, ο Μπιέλιτσα συνέχισε και έγινε χαμός. Και εγώ ξέσπασα. Η οργάνωση του παιχνιδιού ήταν κακή, δεν υπήρχε αστυνομία. Βέβαια κανείς δεν μπορούσε να κάνει κάτι εκεί, αλλά έστω και λίγο θα μπορούσε να επέμβει αν υπήρχε κάποιος. Λίγοι ξέρουν ότι μετά τον αγώνα υπήρχε ένταση και στη φυσούνα, έξω από τα αποδυτήρια, αλλά και στο ξενοδοχείο.

Μου κατέσχεσαν το διαβατήριο, ήμουν υπό κράτηση και χρειάστηκε να πάω στην πρεσβεία για να δώσω κατάθεση. Δεν ήθελα να πω γιατί με προσήγαγαν, εμένα που ήμουν αρχηγός και αν θα έκαναν το ίδιο αν επρόκειτο για τον αρχηγό της ομάδας των ΗΠΑ. Ήμουν εκνευρισμένος, αλλά άξιζα αυτό που συνέβη. Μετά μου επέβαλαν τρία χρόνια με αναστολή και δεν επιτρεπόταν να προκαλέσω ξανά πρόβλημα στην Ελλάδα»

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*