Καρασμάνης: Προχωρούν ταχύτητα οι διαδικασίες για την κατασκευή του νέου νηπιαγωγείου Προμάχων

Karasmanis-Giorgos

Επικοινωνία πραγματοποίησε σήμερα ο Γιώργος Καρασμάνης με τον Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. Τιμολέοντα Κατσίπο, στην οποία συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Αθανάσιος Γιάνναρης και ο Γενικός Διευθυντής Τεχνικών Έργων Θεόδωρος Κυριαζόπουλος.

Κατά την διάρκεια των επαφών του με ικανοποίηση διαπίστωσε ότι, όπως ακριβώς τον είχαν διαβεβαιώσει οι συνομιλητές του προ 2 περίπου μηνών, προχωρούν ταχύτατα οι διαδικασίες υλοποίησης του νέου Νηπιαγωγείου Προμάχων και ότι μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρξει έγκριση της οικοδομικής αδείας, όπως και τα τεύχη δημοπράτησης ώστε να δρομολογηθεί η ανέγερσή του. Για τον λόγο αυτό τους συνεχάρη για τη συνέπειά τους, αλλά και την ταχύτητα που επιδεικνύουν για την διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών για το συγκεκριμένο έργο, δεδομένου ότι η υλοποίησή του αποτελεί δέσμευση τόσο του ιδίου, όσο και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.
Επιπρόσθετα ο Γιώργος Καρασμάνης υπενθύμισε την επιστολή της Προέδρου της «Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας» Πολυξένης Νάνου, ζητώντας να υλοποιηθούν όλα τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί για την κάλυψη του αναγκαίου εξοπλισμού των Σχολικών Μονάδων του Δήμου με σκοπό την εύρυθμη και σωστή λειτουργία τους.

Καθώς επίσης και την υλοποίηση παρόμοιου αιτήματος της Διευθύντριας Σοφίας Θεοδωρίδου για το Γυμνάσιο Σκύδρας, ο εξοπλισμός του οποίου παρουσιάζει τεράστιες ελλείψεις οι οποίες προκαλούν σοβαρές δυσλειτουργίες στην επιτέλεση του εκπαιδευτικού έργου.

Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Τεχνικών Έργων τον διαβεβαίωσαν ότι μέσα στον Σεπτέμβρη θ’ αποσταλεί ο αναγκαίος εξοπλισμός που ζητήθηκε για όλες τις παραπάνω Σχολικές Μονάδες.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*