Καρασμάνης: Η 28η Οκτωβρίου θα είναι πάντα το ορόσημο αντίστασης, όχι μόνον της Ελλάδας αλλά ολόκληρης της Ανθρωπότητας

«Η 28η Οκτωβρίου θα είναι πάντα το ορόσημο αντίστασης» ανέφερε στο μήνυμα του ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Καρασμάνης από την Έδεσσα όπου παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Η 28η Οκτωβρίου θα είναι πάντα το ορόσημο αντίστασης, όχι μόνον της Ελλάδας αλλά ολόκληρης της Ανθρωπότητας απέναντι σε εκείνες τις δυνάμεις που κατά καιρούς απειλούν τα κεκτημένα αιώνων, τον πολιτισμό μας, τις αξίες μας – την ίδια την επιβίωσή μας.
🇬🇷🇬🇷 Θα θυμίζει ότι αυτό το κομμάτι γης θα είναι πάντα οι Θερμοπύλες απέναντι σε υπερφίαλους και παραφρόνες που επιβουλεύονται την Ειρήνη, την Ισότητα των Ανθρώπων και την Ελευθερία όλων μας πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη.
🇬🇷🇬🇷 Αυτή την ιστορική Αλήθεια που κανείς ιστορικός παραχαράκτης δεν θα μπορέσει ποτέ να αμφισβητήσει, την έχουν καταθέσει όλοι – μα όλοι – οι ηγέτες των μεγάλων συμμαχικών δυνάμεων (Τσώρτσιλ, Ντε Γκωλ, Ρούζβελτ, Στάλιν). Και τη συνόψισε σε λίγες αράδες ο Άντονι Ίντεν, Υπουργός Πολέμου και Εξωτερικών της Βρετανίας σε λόγο του στο Βρετανικό Κοινοβούλιο:
🇬🇷🇬🇷 «Η Ελλάδα, με το αλησμόνητο μάθημα στον Μουσολίνι, και κρατώντας τους Γερμανούς στο ηπειρωτικό έδαφος και στην Κρήτη για έξη βδομάδες, ανέτρεψε όλα τα σχέδια του Γερμανικού Επιτελείου, προκάλεσε γενική μεταβολή στην όλη πορεία του πολέμου και νικήσαμε»!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*