Καρασμάνης: Ανεκτίμητη η Εθνική προσφορά στον τόπο μας από την Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία “Ο Φίλιππος”

karasmanis
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή, συνεδρίασε χθες η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή του Ελληνισμού της Διασποράς στη Βουλή.
Προσκεκλημένοι ήταν ο Κώστας Κάμτσης, επί πολλά χρόνια Πρόεδρος της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ», ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Πιπεριάς «Η ΕΣΤΙΑ» Πέτρος Κωνσταντινίδης, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Κονάκογλου και ο Γενικός Γραμματέας Στέλιος Μπούραλης, καθώς και ο Πρόεδρος του Φιλοπροόδου Συλλόγου Πολυκάρπης «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» Ελευθέριος Φωτεινός Πεχλιβάνης.
Ο Γιώργος Καρασμάνης συνεχάρη θερμά τους νέους ανθρώπους για την πλούσια πολιτιστική τους δραστηριότητα αλλά και για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για την κοινωνική και οικονομική ανάκαμψη του Τόπου τους – κυρίως όμως γιατί με την πολυσχιδή δράση τους κρατάνε άσβεστες τις μνήμες από τις Αλησμόνητες Πατρίδες!
Ο πρώην Υπουργός έκανε ειδική αναφορά στον επί πολλά χρόνια Πρόεδρο της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Κώστα Κάμτση – αλλά και σε όλους τους διατελέσαντες διαχρονικά Προέδρους – για την τεράστια προσφορά τους στον Τόπο, στην Ιστορία και στις Παραδόσεις μας, με σημαντικά δημιουργήματα! Υπογραμμίζοντας ότι τη σπουδαιότητα του Έργου αυτής της Εταιρείας επισφράγισε με την επίσκεψή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*