Καπερνάρος: Γιατί η «συγγνώμη» Πατούλη δεν έχει την ίδια βαρύτητα με εκείνη του πρωθυπουργού για Τέμπη, Εύβοια και Αττική Οδό

Στη «λίστα» των υποψηφίων του Κώστα Μπακογιάννη για το Δήμο Αθηναίων, βρίσκεται ο γιος του δικηγόρου Βασίλη Καπερνάρου, Βασίλης-Πάρις Καπερνάρος.

Μια επιλογή που δημιούργησε αίσθηση από την πρώτη στιγμή, αλλά ταυτόχρονα έδειξε τη διάθεση του νυν δημάρχου Αθηναίων, να αντλήσει τους ψηφοφόρους από την δεξαμενή των δεξιών που είχε στην παράταξη του, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος.

Όμως, επειδή « αμαρταίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα», υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Καπερνάρος, πριν λίγες ημέρες ήταν στη λίστα υποψηφίων του Πατούλη για τον κεντρικό τομέα της Αθήνας και μάλιστα τοποθετήθηκε δημοσίως για τα όσα έγιναν εις βάρος του νυν περιφερειάρχη μετά τις ζεμπεκιές του, αναρωτούμενος: «Πώς ένα ανθρώπινο λάθος γίνεται σκοπιμότητα που καταργεί την νομιμότητα»…

Ο Βασίλης Καπερνάρος λοιπόν έκανε λόγο ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε πρώτος και πάνω από όλους συγγνώμη τον Αύγουστο του 2021 για τις φωτιές στην Εύβοια και την Αττική, τον Ιανουάριο του 2022 και τους εγκλωβισμένους πολίτες στην Αττική Οδό λόγω του χιονιά και κυρίως για την εθνική τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς τον Μάρτιο του 2023».

Αναρωτιέται λοιπόν στην συνέχεια γιατί η «συγγνώμη» Πατούλη δεν έχει την ίδια βαρύτητα με εκείνη του πρωθυπουργού και θέτει θέμα ισονομίας. Βέβαια πρόκειται για ένα θέμα λήξαν καθώς η ΝΔ ήρε την στήριξη από τον Πατούλη, την απέδωσε στον Χαρδαλιά ενώ και ο νυν περιφερειάρχης αποσύρθηκε άρον άρον μετά την επισημοποίηση της νέας γαλάζιας υποψηφιότητας στην Περιφέρεια Αττικής.

Παρόλα αυτά, ο κ. Καπερνάρνος αναρωτιέται “με ποιό συνταγματικό, νομικό ή άλλο δικαίωμα δεν θα επιτραπεί (στην ουσία θα απαγορευτεί) στους ψηφοφόρους πολίτες της Αττικής, να αποφανθούν εάν αποδέχονται ή όχι την ειλικρίνεια της συγγνώμης του Γιώργου Πατούλη, όπως έγινε στην περίπτωση του κ.Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές;

Όλη αυτή η επίθεση λοιπόν κατά του Μητσοτάκη από το Βασίλη Καπερνάρο, έγινε την ώρα που ο γιος του Πάρις, έμπαινε στη «γαλάζια» λίστα Μπακογιάννη για το Δήμο της Αθήνας. Βεβαίως, μιλάμε για δυο διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά οι συσχετισμοί είναι αναπόφευκτοι. «Άκουε τον πατέρα σου… και ορμήνευε το γιο σου!».

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*